Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi najavio raspored ažuriranja Mi i Redmi telefona na Android 9 Pie

14.03.2019 09:16 | 0 Mobile
Xiaomi najavio raspored ažuriranja Mi i Redmi telefona na Android 9 Pie


Xiaomi je objavio plan za ažuriranje telefona, koji se nalaze pod okriljem kompanije, na Android 9 Pie. Doduše, potrebno je napomenuti da je nadogradnja samo za tržište Kine i da bi moglo proći malo više vremena dok Xiaomi ne donese Pie na  globalne varijante telefona izlistanih u roadmapu.

Prema ovom planu nadogradnje, dva telefona će dobiti Pie ažuriranje pre kraja prvog tromesečja. U pitanju su Redmi Note 5 i Redmi S2 (Y2). Mi MIX 2, Mi 6, Redmi 6A, Redmi 6 i Mi Note 3 modeli će svoju nadogradnju dobiti tokom drugog tromesečja. Xiaomi trenutno testira Android Pie ažuriranje i za Mi 6X i Redmi 6 Pro. Iako nema specifičnog datuma, stabilno ažuriranje za ova dva telefona će najverovatnije stići pre kraja marta.

 

Pogledajte još: Xiaomi 15. marta otvara Mi Store u Beogradu


Pored nadogradnje na Android Pie, Xiaomi planira da na starije telefone donese i neke napredne funkcije sa premijum Mi 9 modela. Ove funkcije uključuju Game Turbo mod, tamni mod, AOD displej, dinamičke pozadine i nove animacije za punjenje. Ove funkcije se na telefonima očekuju do kraja aprila.

Lista Xiaomi telefona, koji su već ažurirani na Android Pie, uključuje Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Screen Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi MAX 3 i Mi 8 Youth Edition. Svi Redmi i Mi telefoni, objavljeni ove godine, se isporučuju uz Android Pie-bazirani MIUI 10 od samog starta.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Acer TravelMate X514-51 je poslovni laptop težine svega 980 grama

Google objavio prvu Android Q betu

10104
10105
10106
10107
10108
10109