Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi najavio CC seriju, ali ne i nove telefone

21.06.2019 18:30 | 0 Mobile
Xiaomi najavio CC seriju, ali ne i nove telefone


Xiaomi je ranije najavio da će danas objaviti nešto novo, ali se ispostavilo da ova objava ne uključuje nove telefone. Lei Jun, Xiaomi CEO je predstavio CC seriju, uz objašnjenje značenja imena. CC označava Colorful & Creative (živopisno i kreativno), a oznaka je razvijena je od strane Chic & Cool 90 tima.

Tokom objave nije bilo novih telefona, iako su se ranije pojavile informacije o potencijalnom predstavljanju Xiaomi CC9 i Xiaomi CC9e telefona. Oznaka CC9 je tu kako bi naznačila da je Xiaomi prisutan već devet godina na tržištu.

xiaomi2_83.jpg


Xiaomi CC telefoni će biti treći kompanijin brend, nakon Redmi i Mi telefona. Ovo će biti drugačija serija, dizajnirana od strane studenata umetnosti i ciljaće mlade korisnike i "trendsetere". Uređaji će se prvenstveno fokusirati na estetiku, što sugeriše da neće imati preterano impresivne specifikacije.

Xiaomi je prošle godine kupio kompaniju Meitu, u čijoj saradnji će biti kreirani Xiaomi CC9 i Xiaomi CC9e, a koje će karakterisati novi estetski koncept "Xiaomi X Meitu AI Aesthetics Lab",koji kombinuje napredni kamera hardver i tehnologiju ulepšavanja.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Lenovo Z6 će imati Snapdragon 730 čipset, Sony AI trostruku kameru

Huawei objavio MediaPad M6 tablet od 8.4 i 10.8 inča

10104
10105
10106
10107
10108
10109