Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi najavio ažurirane rezultate isporuke telefona

03.05.2019 20:30 | 0 Biznis IT
Xiaomi najavio ažurirane rezultate isporuke telefona


Prvo tromesečje 2019. godine je odavno završeno, a analitičari kompanija Counterpoint, IDC i drugih su počeli da objavljuju svoje analize isporuke telefona. Međutim, kako mnoge kompanije ne otkrivaju svoje kompletne rezultate isporuke, analize često imaju procenjene rezultate koji mogu uznemiriti neke investitore.

Kako bi sprečio bilo kakve glasine Xiaomi je odlučio da objavi zvanično ažuriranje rezultata isporuke svojih telefona između januara i marta, a ono je iznosilo preko 27,5 miliona uređaja.

 

Pogledajte još: Xiaomi nagoveštava telefon sa Snapdragon 730 čipsetom


Jedan izveštaj od ranije je sugerisao da je vlasnik Mi i Redmi brendova isporučio samo 25 miliona telefona, što bi predstavljalo pad od preko 10 procenata. Drugi je procenio isporuku od 27,8 miliona uz tvrdnju da je Xiaomi imao pad od samo jedan procenat. Sam Xiaomi je istakao da će detaljan izveštaj biti objavljen kada bude završen, a on će obuhvatiti širu sliku ukupne prodaje koju je ostvarila kineska kompanija.

Čak i ukoliko postoji manja fluktuacija tržišta, Xiaomi ipak nastavlja da impresionira svojim uređajima kako pod glavnim brendom, tako i pod Redmi podbrendom. Kompanijin Mi Mix 3 5G je već u prodaji u Švajcarskoj, a uskoro se očekuje u Velikoj Britaniji, Italiji i Španiji.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

TSMC očekuje da će najveći deo kompanijinih klijenata preći sa 7nm na 6nm arhitekturu

Rane Mate 30 Pro specifikacije: 6.7-inčni ekran, Kirin 985, 55W brzo punjenje

10604
10605
10606
10607
10608
10609