Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

25.10.2021 09:20 | 0 Mobile
Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

 

Na velikom globalnom predstavljanju kompanije Xiaomi sredinom septembra, između mnogih drugih uređaja, kompanija je najavila Mi Smart Band 6 NFC za evropsko tržište. Verzija Band 6 koja nije NFC dostupna je od marta, ali kompanija je obećala i podršku za plaćanje na ručnom zglobu, koja donosi partnerstvo sa Mastercard-om.

Od danas je Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi - ali ne na celom kontinentu, imajte na umu, već u samo jednoj zemlji: Italiji! Možete ga kupiti u italijanskoj onlajn Xiaomi prodavnici, ili Amazonu Italija po preporučenoj ceni od 54,99 evra.

miband6NFC.jpg

 

Još uvek mnoge banke nisu podržane, ali verujemo da će vremenom biti ubačene. Ova verzija Band 6 narukvice takođe ima mikrofon i Alexa podršku - možete razgovarati sa asistentom, ali on neće uzvratiti. Međutim, na ekranu će prikazati sve što vam je potrebno.

Pretpostavljamo da je činjenica da je Band 6 sa mogućnošću NFC-a dostupan samo na jednom evropskom tržištu do sada, ima veze sa navođenjem banaka da podrže sistem plaćanja, što će verovatno biti zamoran proces od zemlje do zemlje. Kao takav, očekuje se da će širenje ovog uređaja širom kontinenta ići sporo, piše webnews.it

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Poznate moguće opcije boja za Samsung Galaxy A53

Evo kako da u Windows 11 OS podrazumevano otvarate ceo kontekstualni menu desnim klikom

10104
10105
10106
10107
10108
10109