Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi Band 7 bi mogao doći 10. maja

27.04.2022 18:14 | 0 Mobile
Xiaomi Mi Band 7 bi mogao doći 10. maja

 

U poslednje vreme sve je više vesti o predstojećoj Xiaomi Mi Band 7 narukvici, međutim, nije bilo tačnog datuma lansiranja za ovaj fitnes proizvod. Danas je poznati Veibo tipster rekao da će pametna narukvica uskoro stići na tržište. Iako nije bilo određenog datuma lansiranja, kaže se da dolazi zajedno sa novim telefonom.

U stvari, nema ništa čudno sa ovom izjavom jer je Xiaomi Mi Band 7 dobio više sertifikata. Dakle, postoje svi razlozi da se misli da će smartband biti otkriven u bliskoj budućnosti.

U isto vreme, čuli smo za njegove ključne karakteristike. Naravno, saznaćemo više o specifikacijama kada izađe, ali u ovom trenutku znamo da će Xiaomi Mi Band 7 doći sa mnogim poboljšanjima. Na primer, doći će sa većim ekranom, podržavaće uvek uključen ekran itd.

Do sada, Mi Band 7 se pojavljivao na belgijskim SGS-CEBEC veb stranicama i Indonesia Telecom sa istim brojem modela M2129B1. Liste su pokazale da će Xiaomi Mi Band 7 imati ugrađenu bateriju od 250 mAh. Kao referenca, Xiaomi Mi Band 6 ima ugrađenu bateriju od 125 mAh. Dakle, pametna narukvica bi trebalo da obezbedi vek trajanja baterije dvostruko duže od trenutnog modela.

 

Ako ste propustili: Xiaomi Mi Band 7 bi mogao da stigne sa većim ekranom, AOD-om, GPS-om i još mnogo togaRaniji izveštaj sugerisao je da bi Mi Band 7 mogao imati veći ekran od svog prethodnika, ako ne znate, trenutni model ima AMOLED ekran od 1,56 inča. Ekran Xiaomi Mi Band 7 će imati rezoluciju od 192 x 490 piksela i takođe će podržavati funkciju konstantnog prikaza.

Međutim, najveći vrhunac biće ugrađena GPS funkcija. Drugim rečima, korisnici će moći da koriste narukvicu za snimanje aktivnosti kao što su hodanje i trčanje bez potrebe za pametnim telefonom.

Xiaomi Mi Band 7 će takođe uključiti funkciju pametnog budilnika koja automatski lagano budi korisnika 30 minuta pre unapred definisanog budilnika, a takođe podržava režim uštede energije koji može da produži vek baterije, piše Gizchina.

Takođe treba napomenuti da će Xiaomi Mi Band 7 raditi sa aplikacijama za Zepp operativni sistem.

Što se datuma objave tiče, izvori iz Kine kažu da će nosivi uređaj biti objavljen zajedno sa Xiaomi Mi 12 Ultra. Prema najnovijim glasinama, to bi trebalo da se desi najverovatnije 10. maja.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Sony će 11. maja najaviti nove Xperia telefone

Xiaomi 12 Lite po prvi put na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109