Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi A3 će imati senzor otiska prsta u ekranu

22.03.2019 16:10 | 0 Mobile
Xiaomi Mi A3 će imati senzor otiska prsta u ekranu


Xiaomi ostvaruje veliki uspeh sa svojom Redmi serijom telefona, ali kompanija nastavlja da pomera granice. Najnovija tehnologija, koju kineski proizvođač želi da implementira u telefone uz srednjeg segmenta, jeste senzor otiska prsta ispod ekrana.

Izveštaj, koji donosi XDA-Developers, otkriva da su bar tri nova telefona sda FOD (fingerprint-on-display) tehnologijom primećena na testiranju hardvera, a dkodna imena za dva modela sugerišu da se radi o Android One uređajima.

Najverovatnije se radi o Xiaomi Mi A3 i Xiaomi Mi A3 Lite, kao i o kineskoj varijanti jednog od ovih modela. Tri telefona nose kodna imena "pyxis", "bamboo_sprout" i "cosmos_sprout", gde je _sprout sufiks rezervisan za Android One modele.

 

Pogledajte još: Xiaomi Mi A3 je već u pripremi?


Prema svemu sudeći, implementiranje senzora otiska prsta ispod ekrana više nije skupa tehnologija. Kompanije, kao što su Vivo, Oppo, Samsung i drugi, su je već implementirali u svoje najnovije modele iz srednjeg segmenta. Ovo sugeriše da se optički senzor otiska prsta može uskoro očekivati i na Redmi telefonima.

Trenutno, samo Mi 8 i Mi 9 modeli iz premijum segmenta imaju tehnologiju senzora otiska ispod displeja, kao i gejming Black Shark 2 telefon.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor 8X dobija EMUI 9.0 korisnički interfejs zasnovan na Android Pie operativnom sistemu

Sony Xperia 1 ekran konstantno radi u 4K rezoluciji

10104
10105
10106
10107
10108
10109