Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi A2 počeo da dobija stabilno Android 9 Pie ažuriranje

17.11.2018 14:00 | 3 Mobile
Xiaomi Mi A2 počeo da dobija stabilno Android 9 Pie ažuriranje

 

Xiaomi Mi A2, deo Android One ekosistema, počeo je da dobija sistemsko ažuriranje na Android 9 Pie. Beta verzija je stigla pre nekoliko dana a sada već vidimo i stabilnu verziju koja donosi i novu navigaciju pokretima. prilagodljivu bateriju i svetlo, te druga unapređenja. U ovaj paket ažuriranja je takođe uključen i sigurnosni paket od 5. novembra.

Kako korisnici javljaju, ovo ažuriranje je prvo stiglo korisnicima u Indiji (odakle je i ovaj snimak ekrana ispod teksta). U Španiji i Brazilu, gde je beta prisutna od pre nekoliko dana, još nema izveštaja o ovoj stabilnoj verziji, ali se i tamo očekuje ovih dana, a zatim u narednih par nedelja očekuje se i globalno pojavljivanje update-a. 

 

Pogledajte još: Predstavljen i pristupačniji Xiaomi Mi A2 Lite

 

Ovo ažuriranje na stabilnu verziju Android 9 Pie sistema je veličine oko 1GB tako da se preporučuje povezivanje na Wi-Fi mrežu prilikom skidanja podataka kako bi se izbegli eventualni troškovi mobilnog interneta koji, jelte, još uvek nije tako jeftin da bismo ažurirali sistem preko ove veze. Naravno, ako imate dovoljno free interneta u vašem pretplatničkom paketu, onda možete, vaš džep je u pitanju.

Kada je Xiaomi Mi A2 Lite verzija u pitanju, ona je od pre par dana na beta verziji Pie sistema, i nema naznaka kada će stići stabilna.

Xiaomi Mi A1 još nema ni beta ažuriranje ali ako sve bude u redu sa A2 i A2 Lite, očekuje se skoro ažuriranje i za ovu seriju.

Izvor: GSMarena 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


MI A1 Neregistrovan korisnik
Ajde da se nadamo da će uskoro izaći 9.0 update za Mi A1.

Facebook je samo ove godine obrisao preko milijardu i po lažnih naloga

Firefox dobio servis Monitor koji šalje obaveštenja o hakovanim sajtovima

10104
10105
10106
10107
10108
10109