Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi 6 koristi deset puta jeftiniju Apple-ovu tehnologiju

17.04.2017 12:30 | 0 Mobile
Xiaomi Mi 6 koristi deset puta jeftiniju Apple-ovu tehnologiju

Pre zvaničnog pokretanja Xiaomi Mi 6 telefona 19. aprila glasine i dalje stižu. Do sada su spekulacije o Xiaomi Mi 6 telefonu govorile da bi mogli da vidimo dobar telefon. Od sjajnog ekrana i moćnog čipseta, gotovo sve je govorilo da bi Mi 6 mogao da donese pozitivne stvari kompaniji Xiaomi. Nasuprot svim glasinama, pojavljuju se neke pomalo čudne vesti vezane za Mi 6 telefon.

Analitičar Sun Čangksu otkrio je da će Xiaomi korisiti novi komad hardvera za Mi 6, telefon koji će u nekim funkcijama imitirati iPhone 7. Telefon će doći da skenerom otiska prstiju ispod ekrana, a to je isto ono što je Apple uradio kod iPhone 7 telefona. Ukoliko ste bili oduševljeni skenerom otiska prstiju kod iPhone 7 telefona, onda će vam se i ovde svideti, iako imamo jedan mali problem. Drugi analitičar naglašava da je Apple koristio premium linearni endžin za Home taster kako bi obezbedio vibracione povratne informacije na dodir što košta 10 dolara po telefonu. Xiaomi je to postigao sa troškovima od svega jedan dolar.

Međutim, po koju cenu? Jeftiniji endžin donosi i manje povratnih informacija, pa samim tim i nižu pouzdanost, te se može smatrati da će Xiaomi telefon ovde zaostajati prilično u odnosu na Apple modele. Naravno, moraćemo da sačekamo objavu novog telefona kako bismo se u potpunosti uverili u njegove funkcije.

Potvrđeno: Xiaomi Mi 6 stiže sledeće nedelje

Izvor: Ibtimes

Komentari

0 Dodaj komentar

AT&T će imati u ponudi Galaxy S8 Active

Šta za sada znamo o Android O platformi?

10104
10105
10106
10107
10108
10109