Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi je objavio listu uređaja koji više nisu podržani

04.05.2022 15:09 | 0 Mobile
Xiaomi je objavio listu uređaja koji više nisu podržani

 

Xiaomi je objavio dve liste „mrtvih“ uređaja koji više neće biti podržani. Jedan od njih se zove "Xiaomi End of Life" i uključuje pametne telefone koji više neće dobijati ažuriranja softvera, uključujući bezbednosna ažuriranja, nove verzije MIUI skina i Android OS. Uključuje dosta modela, čiju listu ćete naći u nastavku. A „novi“ ili nedavno dodati su pametni telefoni Redmi Go, Redmi Note 7 i Redmi Note 7 Pro.

Drugu listu čine uređaji koji više neće imati postprodajne usluge, kao što su popravka i zamena komponenti, ali će vlasnici ovih uređaja i dalje moći da traže usluge testiranja, čišćenja i otklanjanja grešaka.

mi.jpgOna uključuje Xiaomi Mi MIX 2S, Mi 8 Lite (izdanje za mlade), Redmi Note 5, Redmi 6, Mi Pad 4, Xiaomi Mi Band. Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Band 3i (Indija verzija), Mi Band 4, Mi Watch, Xiaomi Mi Watch Color Keith Haring Edition i još mnogo drugih dodataka i uređaja za pametne kuće. Vredi reći da se druga lista uređaja za sada tiče samo kineskog tržišta, ali malo je verovatno da će se situacija na globalnom tržištu mnogo promeniti, javlja XiaomiUI.

 

redmi_3.jpg

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Veći eksterni ekran na Samsung Galaxy Z Flip 4?

Instagram testira prikaz fotografija i video zapisa preko celog ekrana u fidu

10104
10105
10106
10107
10108
10109