Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi CEO objavio fotografije Redmi X telefona sa 48MP kamerom

08.01.2019 11:30 | 0 Mobile
Xiaomi CEO objavio fotografije Redmi X telefona sa 48MP kamerom


Xiaomi CEO Lei Jun je na Weibo stranicama podelio zvanične fotografije dolazećeg Redmi X telefona sa 48MP kamerom. Zvanični naziv telefona još uvek nije objavljen, ali se uređaj pojavio na nekim sajtovima pod oznakom Redmi X.

Fotografije, koje je CEO kompanije Xiaomi podelio, prikazuju dizajn sa gradijentom boja. Telefon stiže u tri varijante: postojaće crni model, kao i ljubičasto-plavi i ljubičasto-crveni gradijent modeli. Ovo će biti i prvi Redmi telefon sa staklenom poleđinom. Potvrđeno je da telefon ima 2.5D staklo s prednje strane i na poleđini.

RedmiX2.jpg


U gornjem levom uglu, na poleđini, se nalazi 48MP primarna kamera, a ispod sistema sa dve kamere je smešten dual-tone LED blic. Senzor otiska prsta je takođe dostupan na poleđini.

Par eksternih zvučnika se može videti u donjoj ivici telefona, ali se zbog slabije rezolucije ne može potvrditi postojanje USB-C porta ili microUSB porta. Sertifikacija je potvrdila postojanje 10W opcije punjenja, što sugeriše da možda neće biti USB-C porta.

RedmiX3.jpg


TENAA sertifikacija je ranije sugerisala da će Redmi X imati 6.3-inčni displej i 4000mAh bateriju, a zvanično predstavljanje telefona se očekuje 10. januara.

Izvor: NCC

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD je lansirao nova procesorska rešenja za prenosne PC i Chromebook uređaje

Geekbench otkriva premijum Xiaomi 'Cepheus' telefon sa Snapdragon 855 čipom i 6GB RAM-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109