Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi 12 Ultra verovatno stiže u maju

23.03.2022 11:22 | 0 Mobile
Xiaomi 12 Ultra verovatno stiže u maju

 

Prema nekim indikacijama, najnoviji flagship uređaj kompanije Xiaomi, 12 Ultra, mogao bi biti zvanično predstavljen u Kini tokom maja meseca. Tradicionalno, Xiaomi će svoj novi flagship uređaj prvo predstaviti pred domaćom, kineskom publikom, nakon čega se može očekivati neki globalni događaj.

Xiaomi 12 Ultra biće naslednik prethodnog flagship mobilnog uređaja ove kompanije, Xiaomi 11 Ultra, koji je predstavljen prošle godine u martu. Dakle, već se kasni sa predstavljanjem ovog flagship telefona. Za sada, ne postoje konkretne informacije o tome šta će ovaj mobilni telefon doneti, ali postoji nekoliko glasina koje kruže internetom.

Za početak, pojavili su se prvi renderi ovog mobilnog telefona koji prikazuju veliki kružni sistem kamera na poleđini ekrana. Prema navodima, ovaj sistem trebalo bi da se sastoji od glavnog senzora, ultraširokougaone kamere, kao i dva periskopska sočiva. Dakle, sistem od četiri kamere koje bi trebalo da se razvijaju u partnerstvu sa renomiranim proizvođačem fotoaparata Leica, što na papiru obećava dobre rezultate.

 

Pogledajte još: Xiaomi 12 Ultra će podržavati punjenje od 120W, imaće nešto veću bateriju, tvrdi leakerDalje, Xiaomi 12 Ultra trebalo bi da bude isporučen sa OLED ekranom QHD+ rezolucije ii osvežavanjem od 120Hz. Takođe, ovaj mobilni uređaj trebalo bi da ima i bateriju kapaciteta 4.900mAh, uz podršku za brzo punjenje od 120W. Za kraj, pojavile su se i informacije da bi ovaj mobilni telefon mogao da ima najnoviji mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+.

Za kraj, na dostupnim renderima nije moguće zaključiti kakva će biti selfi kamera. Prema fotografijama koje sada imamo, kamera se ne vidi, što može navesti na zaključak da će možda biti ispod ekrana. Naravno, još uvek ne možemo tako nešto da potvrdimo, ali renderi jednostavno ne prikazuju dizajn prednje kamere, javlja Pricebaba.

Dakle, veoma malo dostupnih, a još manje potvrđenih informacija o novom flagship uređaju kompanije Xiaomi. Nadamo se da će se sve to promeniti i pre maja i da ćemo uskoro početi da dobijamo i prve zvanične informacije od samog proizvođača.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

The Witcher 4 zvanično najavljen, nova saga počinje

Instagram uvodi tagovanje proizvoda za sve korisnike

10104
10105
10106
10107
10108
10109