Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi 12 Ultra dobija retku crvenu nalepnicu?

06.06.2022 13:08 | 0 Mobile
Xiaomi 12 Ultra dobija retku crvenu nalepnicu?

 

Ova nalepnica, koja se u šali naziva Coke nalepnica, jer podseća na jedan od najpopularnijih brendova na svetu – Coca-Cola. U svakom slučaju crveni krug, sa Leica slovima će najverovatnije da se nađe na novom najjačem Xiaomi telefonu, modelu 12 Ultra, piše Sparrownews.

Simbol identiteta

Leica logo je simbol identiteta i retko se viđa na telefonima. Primera radi, kompanija Huawe koja je godinama sarađivala sa nemačkim proizvođačem imala je Leica oznake na svojim telefonima, ali nikada crveni krug, ni na jednom telefonu.

Čuveni bloger Digital Chat Station nedavno je najavio da će novi Xiaomi telefon imate Leica oznaku na sočivu. Naime, Leica autorizacija logotipa je veoma striktna, pa je zaista pravi podvig ukoliko Xiaomi uspe da dobije ovu oznaku na svom telefonu.

Xiaomi12Ultra2.jpg

Carl Zeiss

Vodeći vivo telefoni imaju Carl Zeiss plavu markicu na svom vodećem X80 modelu, što će značajno uticati na prepoznatljivost novog vodećeg vivo telefona na tržištu. Slično važi i za Xiaomi, jer će crvena Leica oznaka sigurno doprineti prepoznatljivosti kada je kamera nove serije Xiaomi telefona u pitanju.

Naravno, nije sve u markicama i nalepnicama, pa se nadamo da Xiaomi radi i na svom kamera modulu od kojeg zaista očekujemo samo najbolje u svakom pogledu.

Za sada znamo da će Xiaomi 12 Ultra imati keramičko kućište, kao i daće ponuditi crni kožni poklopac leđa, po čemu će se svakako izdvajati od konkurencije.

Većina korisnika će ostaviti svoje telefone do 2030. godine

Blokčejn tehnologija je idealna za optimizaciju raznih sistema

10104
10105
10106
10107
10108
10109