Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi zvanično potvrdio da Mi Mix 4 neće biti kreiran

30.09.2019 16:10 | 0 Mobile
Xiaomi zvanično potvrdio da Mi Mix 4 neće biti kreiran


Kada je Xiaomi održao svoju prezentaciju prošle nedelje, mnogi su očekivali Mi Mix 4 telefon sa 5G mogućnostima, ali je umesto njega predstavljen Mi Mix Alpha koncept telefon. U međuvremenu, određeni dojavljivači su sugerisali da Mi Mix 4 ipak stiže, nudeći i screenshotove uređaja kao dokaz. Bilo je i onih koji su bombardovali Xiaomi pitanjima o dodatnim telefonima, a sada je zvaničnik proizvođača iz Kine odlučio da pojasni neke stvari.

Menadžer za promociju Xiaomi brenda je jasno istakao da će postojati samo Mi Mix Alpha i da u pripremi ne postoji nijedan drugi Mi Mix telefon. Onim nezadovoljnim fanovima, koji su se požalili na činjenicu da je Xiaomi predstavio "samo" dva telefona, odgovoreno je da je tokom prezentacije mogla da se vidi i najava za MIUI 11, kao i još jedan TV uređaj.

 

Pogledajte još: Jedinstveni Xiaomi Mi Mix Alpha displej je kreirao Visionox


Xiaomi je uvek koristio Mix liniju za predstavljanje naprednih tehnologija - od prvog Mi Mix modela bez okvira na tri strane, do Mi Mix 3 modela da slajder dizajnom i 5G modemom. Posmatrajući liniju iz ovog ugla, Mi Mix Alpha takođe unosi revoluciju sa 108MP kamerom i 180% screen-to-body odnosom. Ipak, telefon neće biti dostupan svima, što zbog svog konceptualnog karaktera, tako i zbog cene koja iznosi oko 2800 dolara.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Tajno oružje Samsung Galaxy S11 telefona bi mogao biti spektrometar

Huawei potvrdio 33 uređaja za koje je planirana EMUI 10 beta

10104
10105
10106
10107
10108
10109