Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi redefiniše klasu - Redmi Buds 4 Pro bežične bubice (video)

17.10.2022 19:55 | 0 Mobile
Xiaomi redefiniše klasu - Redmi Buds 4 Pro bežične bubice (video)

Biranje bežičnih bubica u segmentu relativno povoljnih uređaja nije nimalo jednostavan zadatak.

Najpre, jer je u ponudi baš veliki broj modela nekih potpuno nepoznatih proizvođača za koje je možda moguće pronaći specifikacije, ali je realno teško pogoditi kako to zapravo radi u praksi i da li vas neće razočarati kada krenete da ih koristite.

Drugi razlog je što mnogi od tih modela moraju da uštede negde kako bi se uklopili u povoljan cenovni rang, pa se morate odreći neke od korisnih funkcija koje su odavno standard na nešto skupljim true wireless bubicama.
Ovo drugo je zajedničko i za poznate brendove, što ste mogli videti i u nekim našim prethodnim testovima.

Ipak, ovog puta su nam se na testu našle jedne slušalice koje bi mogle promeniti stvari u ovoj klasi. U pitanju su Redmi Buds 4 Pro, a njihovo ime je zapravo zanimljivije nego što deluje. Redmi je kao što znamo brend Xiaomi-a koji se fokusira na povoljnije uređaje, pa je njegovo kombinovanje sa Pro oznakom interesantno jer implicira neke Pro mogućnosti za manje para.

I zaista, za 9.490 dinara, odnosno oko 80 evra na domaćem tržištu, Redmi Buds 4 Pro su možda i jedini model koji nudi aktivnu redukciju buke, kao i napredniji LDAC kodek pored standardnih SBC i AAC. Dakle, ovaj model je potencijalno sve što je većini korisnika potrebno, bez bitnih kompromisa, makar na papiru, ali hajde da vidimo kako to zapravo radi i šta realno dobijate.

Same slušalice dolaze u ovalnoj kutiji za nošenje i punjenje koja je vrlo kompaktnih dimenzija, što nam se dopada jer je izuzetno praktična i staje i u mali džep na farmerkama i uspravno i vodoravno. Kutija je naravno plastična, ali je čvrstina vrlo solidna, pa nema nikakvog krckanja ili klimanja poklopca, što je zaista pohvalno za ovu klasu.

Ako mislite da je iPhone 14 serija telefona skupa, šta onda da kažemo za ovaj telefon?

Motorola pokazala svoj telefon sa ekranom koji se povećava na dugme

10104
10105
10106
10107
10108
10109