Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mix Fold 2 - Kako Xiaomi savija svoje telefone? (video)

28.10.2022 17:37 | 0 Mobile
Xiaomi Mix Fold 2 - Kako Xiaomi savija svoje telefone? (video)

Na test smo dobili još jedan od telefona koji se, na našu veliku žalost neće prodavati kod nas, ali je savršen primer da vidite kako velike kompanije razmišljaju kada su u pitanju pametni telefoni naredne generacije. Predstavljamo vam Xiaomi Mix Fold 2.

U pitanju je druga generacija telefona koji se prodaje isključivo u Kini, ali eto, ponekad se poklope kockice i mi imamo ekskluzivnu priliku da vam ispričamo kako se Mix Fold 2 pokazao nakon desetak dana druženja.

Prvo, kao neko ko više od godinu dana unazad koristi telefone sa savitljivim ekranom, i to ove veće, moramo odmah da pohvalimo format Mix Fold 2 modela. Naime, neki od nas lično vole velike telefone, i nikada nam nije predstavljao problem da zarad udobnosti velikog ekrana pređemo preko glomaznog kućišta telefona. Ono što je kompromisno rešenje kod mnogih modela ovog tipa je prednji ekran. Proizvođači zarad nešto manjih ukupnih dimenzija imaju tendenciju da suze prednji ekran, tako da on postane vrlo nezgodan za korišćenje. A verujte mi, savitljive telefone ćete u većini situacija koristiti zatvorene. Njihove velike dimenzije su super kada negde sednete da nešto na miru pogledate, dok ćete se za ovaj veliki format retko odlučivati na ulici ili kada ste u pokretu.

Xiaomi Mix Fold 2 sklopljen deluje kao jedan potpuno normalan veliki moderni pametni telefon. Sa ekranom dijagonale 6,56 inča, i što je mnogo bitnije odnosom stranica 21:9, ukoliko ga ne pogledate sa strane, teško da biste uopšte pomislili da je u pitanju preklopni model koji unutra krije skoro kvadratni 8-inčni ekran.

Ne mešajte termalnu pastu i so – nikada

MediaTek lansira Dimensity 9200, napada Snapdragon 8 Gen2

10104
10105
10106
10107
10108
10109