Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi MIUI 13 se lansira 25. juna, verovatno i Mi MIX 4?

04.05.2021 14:20 | 0 Mobile
Xiaomi MIUI 13 se lansira 25. juna, verovatno i Mi MIX 4?

 

Xiaomi je predstavio MIUI 12 još u aprilu 2020. Ovaj, tada novi korisnički interfejs doneo je Dark Mode 2.0, Super Wallpapere, nove animacije i još mnogo toga. Takođe je imao promene vizuelnog dizajna, praćenje zdravlja, poboljšanu privatnost, pozivanje putem veštačke inteligencije i nekoliko novih podešavanja. Sada se šuška da se kineski proizvođač pametnih telefona priprema za lansiranje sledeće generacije korisničkog interfejsa za svoj pametni telefon koji će stići kao MIUI 13. Datum lansiranja ove novije verzije korisničkog interfejsa (MIUI 13) otkriven je na aplikaciji Telegram, i kaže se da će Xiaomi MIUI 13 biti objavljen 25. juna u Kini.

Objava u grupi Telegram pominje da je ovo samo predviđeni datum, a stvarni datum lansiranja MIUI 13 može se malo razlikovati. Očekuje se da će kompanija MIUI 13 sigurno objaviti u Q2 2021, kao i da će ova novija verzija biti stabilnija, brža i da će uvesti više novih karakteristika. Za sada još uvek nemamo tačne informacije ili ideje kako će izgledati MIUI 13 i koje će nove funkcije kompanija doneti u ovoj novijoj verziji, mada glasine sugerišu da se Xiaomi priprema za dodavanje proširene RAM funkcije. Korisnik Tvitera Kacper Skrzypek pronašao je dokaze o ovoj novoj funkciji u MIUI kodu pre nekoliko dana.

 

Pogledajte još: Najavljen program testiranja MIUI 12.5 Global Stable ROM-a za POCO telefone

Što se tiče izdanja MIUI 13, prvo će biti dostupna verzija za uređaje na kineskom tržištu. Xiaomi bi trebalo kasnije da objavi MIUI 13 globalno. Kompanija bi mogla čak biti domaćin posebnog događaja za lansiranje ove novije verzije na globalno tržište. Uz MIUI 13, Xiaomi takođe treba da lansira Mi MIX 4 tog 25. juna. Navodno se radi na pametnom telefonu, koji se naziva kodnim imenom ODIN. Glasine sugerišu da će MI MIX 4 stići sa AMOLED ekranom koji poseduje Quad HD+ rezoluciju. Očekuje se da će uređaj takođe ponuditi brzinu osvežavanja od 120Hz. Napajanje uređaja ispod haube moglo bi biti najnoviji Qualcommov premijum Snapdragon 888 SoC.

Govori se da je i za MI MIX 4 spreman senzor za otiske prsta ispod ekrana. Što se tiče kamera, očekuje se da bi mogao imati postavku sa tri kamere. Očekuje se da će pametni telefon imati primarnu glavnu kameru od 50 megapiksela. Mogao bi imati i ultra široki objektiv od 48 megapiksela i telefoto objektiv od 48 megapiksela koji može ponuditi 5x optički zum. Više informacija o ovom predstojećem modelu Xiaomi telefona imaćemo kada stigne na neku od sertifikacija u narednih par nedelja.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Twitter Spaces servis je sada dostupan svima koji imaju preko 600 pratilaca

Samsung uklanja Galaxy S8 iz svog rasporeda sigurnosnih ažuriranja

10104
10105
10106
10107
10108
10109