Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi Watch je prvi pametni sat u okviru Mi brenda

05.11.2019 18:30 | 0 Mobile
Xiaomi Mi Watch je prvi pametni sat u okviru Mi brenda


Zajedno sa Mi CC9 Pro telefonom, Xiaomi je danas predstavio i Mi Watch - prvi pametni sat u okviru Mi brenda. Nosivi uređaj karakterišu ozbiljne funkcije, a Xiaomi ga promoviše kao "mali telefon za vaš zglob".

Pametni sat ima 1.78-inčni AMOLED ekran, koji ima mogućnost da bude uvek upaljen, a smešten je u 44mm kućište. Poleđina je kreirana od keramike, a postoji jedan taster sa desne strane okvira za rukovanje interfejsom. S leve strane se nalaze jedan zvučnik i mikrofon. Prisutni su i Bluetooth, NFC i eSIM podrška, što će omogućiti satu da u potpunosti funkcioniše samostalno.

Xiaomi Mi Watch koristi MIUI interfejs, zasnovan na Google Wear OS-u, a ima preko 40 ugrađenih aplikacija i odvojenu prodavnicu aplikacija koja je otvorena i za eksterne developere.

miwatch2.jpg


Pametni sat ima i uobičajene funkcije za praćenje fitnes aktivnosti, uključujući i praćenje plivanja i kompatibilnost sa Firstbeat analitikom performansi.

 

Povezana vest: Mi Watch pametni sat će koristiti 'MIUI for Watch' platformu (video)


Sat pokreće Snapdragon Wear 3100 4G čipset, uparen sa 1GB RAM-a i 8GB skladišnog prostora. Radni vek baterije je procenjen na 36 sati, sa uključenom 4G podrškom. Ugrađena je 570mAh baterija, koja predstavlja najveću dosada viđenu u pametnom satu.

Xiaomi Mi Watch je za sada ekskluziva za tržište Kine i nema informacija o eventualnoj globalnoj dostupnosti. Sat se prodaje po ceni od oko 185 dolara. Postoji i Premium Edition Mi Watch, koji po ceni od oko 285 dolara nudi ekran od kristala safira, okvir i kaiš od nerđajućeg čelika.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Tizer fotografija najavljuje Detriot: Become Human za PC

Microsoft Edge uskoro zvanično stiže na Linux

10104
10105
10106
10107
10108
10109