Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi Mi 9 na JerryRigEverything testu izdržljivosti (video)

14.03.2019 18:30 | 0 Mobile
Xiaomi Mi 9 na JerryRigEverything testu izdržljivosti (video)


Sa svojim najnovijim Mi 9 premijum telefonom, Xiaomi tvrdi da je koristio safirno staklo za zaštitu glavne kamere. Naravno, ova tvrdnja je bila dovoljan izazov za Zacka sa JerryRigEverything YouTube kanala, koji je odlučio da testira izdržljivost ovog segmenta telefona.

Xiaomi nije prvi koji se odlučio na to da koristi safir kako bi zaštitio svoje kamere. Apple takođe koristi ovu tehnologiju, mada je Nelson manje-više prozvao kompaniju pokazujući u svom testu da materijal nije toliko otporan na ogrebotine. Prema svemu sudeći, Xiaomi je zadesila ista sudbina.


Test grebanja sa Mosovom skalom je otkrio da je safirno staklo više staklo nego safir, a ogrebotine su primetne na šestom nivou, uz dublje grebanje na nivou sedam. Detektor dijamanta je, doduše, detektovao prisustvo određene količine safira pomešanog sa staklom.

Dobra vest je da je, izuzev nezgode sa safirnim staklom, Xiaomi Mi 9 izdržljiv koliko i drugi premijum telefoni, s tom razlikom sto stiže po gotovo duplo nižoj ceni, uz iste premijum karakteristike.

Izvor: JerryRigEverything

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei P30/P30 Pro renderi u novoj boji

Veliko Twitter ažuriranje donosi nove funkcije kamere i geolociranja

10104
10105
10106
10107
10108
10109