Xbox One dobija potpuno nove naslove ove godine

Kada je upitan od strane gejmera da li će Xbox One platforma dobiti nove IP-ove za ovu godinu, šef Xboxa Fil Spenser je odgovorio da su igre koje stižu ove godine drugačije

Ekskluzive su ono što definiše jednu konzolu. Na primer Sony ima God of War i Destiny dok Microsoft ima Forza, Gears of War i Halo igre. To svakako jesu dobri naslovi, ali posle izvesnog vremena dosade i gejmeri traže novitete. Dobre vesti su da je 2017. godina kada ćemo dobiti potpuno nove naslove za Xbox One konzolu. Kada je upitan od strane gejmera da li će Xbox One platforma dobiti nove IP-ove za ovu godinu, šef Xboxa Fil Spenser je odgovorio da su igre koje stižu ove godine drugačije i da ćemo dobiti novo iskustvo sa različitim naslovima.
U osnovi, on je poručio da ovogodišnji naslovi neće biti bazirani na Halo ili Gears of War franšizama, ali šta to konkretno dobijamo ostaje da sačekamo i vidimo. Vrlo je verovatno da ćemo glavne najave videti na E3 2017 sajmu koji se održava u junu. Ne zaboravimo da bi kasnije ove godine Microsoft trebao da objavi i novu Project Scorpio konzolu.
Otkazana igra Scalebound, ekskluziva za Xbox i PC
Izvor: Justpushstart

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi