Xbox nepopularan u Australiji

Izgleda je prodaja Sony Playstation 2 konzola još uvek ispred Microsoft-ovog Xbox-a i nakon njegovog pojavljivanja na ovom trzištu javlja IT news Australija. Microsoft-ova koznola i na ovom kontinentu loše prolazi posle izuzetno slabe prodaje u Japanu i Evropi. Microsoft je procenio da za tržiste Australije u prva tri meseca izdvoji 100000 konz

Izgleda je prodaja Sony Playstation 2 konzola još uvek ispred Microsoft-ovog Xbox-a i nakon njegovog pojavljivanja na ovom trzištu javlja IT news Australija. Microsoft-ova koznola i na ovom kontinentu loše prolazi posle izuzetno slabe prodaje u Japanu i Evropi. Microsoft je procenio da za tržiste Australije u prva tri meseca izdvoji 100000 konzola , međutim prodato je jedva oko 50000 što predstavlja razocaravajuć rezultat za njihove analiticare. Za sada Sony Playstation 2 vodi, videćemo da li će Microsoft promeniti nešto u svojoj poslovnoj politici prodaje konzola jer je očigledan pad prodaje svuda u svetu.

Source: Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi