Greška

Došlo je do greške.

WSJ: Samsung Galaxy S7 će imati force touch, quick charging, skener oka

14.12.2015 18:28 | 4 Mobile
WSJ: Samsung Galaxy S7 će imati force touch, quick charging, skener oka

Samsungov naredni vrhunski telefon bi mogao imati displej osetljiv na pritisak, sličan onom koji ima i Apple iPhone 6s. Pored ovoga, Samsung Galaxy S7 bi mogao imati i USB Type-C port sa podrškom za brzo punjenje, poput Google Nexus 5X i 6P telefona.

Sve ovo su navodi Wall Street Journala, koji sugeriše i da bi Samsung Galaxy S7 mogao biti lansiran u martu. Samsung još uvek nije dao zvaničnu objavu u vezi sa svojim dolazećim flagship telefonom, ali WSJ ističe da izvori bliski južnokorejskoj kompaniji potvrđuju da će telefon imati podršku za force touch i fast charging.

Kompanija, prema navodima, takođe razmišlja i o implementaciji skenera oka u telefon, što će omogućiti logovanje pogledom u kameru. Verovatno je da će Samsung Galaxy S7 imati Exynos 8 procesor, sa pojačanim performansama i smanjenom potrošnjom u odnosu na Exynos 7 čip koji je prisutan u aktuelnoj generaciji Samsung telefona.

Izvor: Liliputing

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Exodusbgd Član postova: 4577
Šta će im patent zs samorotaciju kad je već izmišljen airbag za telefone???
--- link ---
Inzenjer Neregistrovan korisnik
Problem je manjak inovacija, i onda daj neobrazovanima ono cime ce se hvaliti unaokolo. I Samsung i Iphone, jedino sto je pozitivno iz generacije u generaciju su jaci procesori,bolji ekrani i slicno.
Ostalo je samo za, nisam ni ja siguran.
Valjda u medicinske svrhe, kontam da su ovi sa S5 probali da naprave EKG ili sta vec sa onim delom za merenjem impulsa,sledeca generacija ce meriti secer u krvi... Dobre ideje se cuvaju, i njima se manipulise, svi znaju da apple a verovatno samsung imaju tehnologiju za Hologramski prikaz, kao i patent appl-a za samorotaciju telefona prilikom pada,i slicno... Kao sto rekoh, cuva se za kasnije generacije, uz jednu dobru inovaciju ide 10 totalno nepotrebnih
Aleksa92 Član postova: 284
čemu to? šta je sledeće dnk? -.-

Roadmap unapređenja HTC telefona na Android 6.0

LG će zapostaviti G Flex liniju i fokusiraće se na V10 naslednika

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109