Greška

Došlo je do greške.

WSJ: iPhone 11 će imati tri kamere a XR naslednik dve kamere na poleđini

11.01.2019 19:30 | 5 Mobile
WSJ: iPhone 11 će imati tri kamere a XR naslednik dve kamere na poleđini


Poslednja generacija iPhone modela je stara svega četiri meseca, a već se pojavljuju informacije da Apple sprema nove modele (trenutno ih mediji svrstavaju u iPhone 11 liniju). Ranije su se pojavili navodni prvi renderi za iPhone 11, a sada nam The Wall Street Journal donosi nove informacije.

Prema izvorima bliskim WSJ-u, premijum iPhone 11 će imati tri kamere, dok će iPhone XR naslednik imati dve kamere na poleđini. Izveštaj dodatno pominje da će iPhone XR naslednik zadržati Liquid Retina (LCD), te da će se Apple na OLED panele prebaciti tek 2020. godine.


Pogledajte još: Ovogodišnji iPhone modeli bi mogli imati USB-C port i Touch ID u displeju


Izveštaj ne pominje specifično da li će standardna i veća iPhone 11 verzija imati tri kamere na poleđini, ili će ovo rešenje biti rezervisano samo za iPhone 11 Max. Neke ranije glasine su sugerisale i da bi Apple mogao dodati ultraširoku kameru na iPhone, kao i Night Mode, ali ovo su za sada samo nagađanja.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 


Zuba1970 Član postova: 1911
Nadam se da ce im ta nadmenost doci glave.
Ivan Neregistrovan korisnik
Pored visoke cene kupci su primetili niži kvalitet hardvera počev sa iPhone 7, da bi do iPhone 10 bilo jasno da je to hardverski loš uređaj. Tome se dodaje činjenica namernog usporavanja telefona, a pod izgovorom ostarelih baterija. Ali korisnici su se u praksi, u svakodnevnom korišćenju starijih uređaja, uverili da je u pitanju čista prevara. A upravo natera health app je pomogla da se utvrdi da namerno usporavanje nema veze za stanjem baterije već vremenom koliko je uređaj u upotrebi. Prosto, nije moguće da se kapacitet baterija tako menja i to posledično upgradeom softvera ili promenom datuma. Ili da uređaj koji je bio usporen i to pisalo u podešavanjima, nakon reseta radi najnormalnije kao da je baterija u redu. To je čista softverska smicalica. Prevara, jednom rečju. To i dosta drugog ljudi sada znaju i neće više da nasedaju i plaćaju nekvalitetne uređaje.
Vlada Neregistrovan korisnik
Ispusili su sa cenama X serije, sada hoce da to isprave sa ovim 11 a ovakva kamera je unakazila iPhone.
Sacuvaj boze gubi smisao telefona. Zar ne mogu da plate neku skuplju jednu kameru da razbija kako radi.
Nema sanse, da mi sada rikne telefon 400eura maksimalno za neki iPhone 8 ocuvan ili zakljucan na MTS ili slicno.
djalf Moderators postova: 5786
Mogu da stave i 15 kamere, ispusili su ga sa cenama, kaskaju za konkurencijom i kod kamera, memorije, ekrana, jedino procesor sto je ok ali ne za 1000+ evra. Vreme je da se Apple pridruzi Steve Jobsu gde im je i mesto.

Cooler Master prikazao SK seriju bežičnih tastatura i ControlPad dodatak

AMD je na CES 2019 uživo demonstrirao performanse prvih x86 procesora proizvedenih u 7nm

10104
10105
10106
10107
10108
10109