Greška

Došlo je do greške.

WSJ: Novi Nintendo Switch stiže naredne godine

04.10.2018 09:07 | 0 Games
WSJ: Novi Nintendo Switch stiže naredne godine


Nintendo je imao odličan period između objave Switch i svojih mini retro konzola, a The Wall Street Journal izveštava da bismo naredne godine mogli videti osveženu verziju Switcha.

Sugeriše se da bi novi model trebalo da "održi aktuelni momentum prodaje", ali nije u potpunosti poznato šta bi moglo da se promeni u odnosu na aktuelnu konzolu. Jedna od mogućnosti jeste prelazak sa LCD ekrana na OLED displej, koji bi trošio manje baterije i bolje bi izgledao. Mada, sugeriše se da će Nintendo najverovatnije zadržati LCD.


Pogledajte još: Nintendo Switch pretvoren u samostalni Linux PC (video)


Poslednja generacija konzola je donela nadogradnju Sony hardvera na PlayStation 4 Pro, dok je Microsoft imao nekoliko verzija svoje konzole, uključujući Xbox One S i One X. Ovo je prilika i da Nintendo produži život sopstvene konzole. Kompanija je takođe objavila i Switch Online, sa čuvanjima progresa u cloudu, što korisnicima olakšava menjanje između sistema, a sa dodatnom godinom razvoja softver bi trebalo da bude još bolji.

Naredni Nintendov finansijski izveštaj je planiran za 30. oktobar, kada bismo mogli saznati više detalja o planovima kompanije.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

DxOMark objavio rezultate i mogućnosti kamera na iPhone XS Max telefonu

LG V40 ThinQ ozvaničen sa ukupno pet kamera

10404
10405
10406
10407
10408
10409