World of Warcraft: Battle for Azeroth je naredna ekspanzija za popularni MMO

Tokom BlizzCon 2017 konferencije, Blizzard je objavio trejler i prve detalje o sedmoj ekspanziji za World of Warcraft

Tokom BlizzCon 2017 konferencije, Blizzard je objavio trejler i prve detalje o sedmoj ekspanziji za World of Warcraft. Pod nazivom Battle for Azeroth, nova ekspanzija dodaje povećanje nivoa i nove zone, kao i veći fokus na priču i konflikt između Alliance i Horde.World of Warcraft: Battle for Azeroth donosi i svež sadržaj koji do sada još nije viđen u igri. Tu je novi “island” sistem, gde se igrači udružuju u grupu od tri člana kako bi istraživali oblasti gde se neprijatelji i okolnosti stalno menjaju. Tu je i “warfronts”, gde grupe od 20 igrača bore za lokacije od strateškog značaja za gild.

Maksimalan nivo u World of Warcraft: Battle for Azeroth ekspanziji je sada 120, dok će level boost, koji se može kupiti, igrače odvesti do 110 nivoa.Blizzard nije objavio kada će Battle for Azeroth biti objavljen, ali kako između svake ekspanzije ima oko 18 do 24 meseca, očekivano je da najnovija stigne sredinom naredne godine.Izvor: Polygon

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi