Greška

Došlo je do greške.

World of Tanks stiže na Steam, verni igrači razočarani

06.02.2021 13:17 | 0 Games
World of Tanks stiže na Steam, verni igrači razočarani


World of Tanks je izuzetno popularna MMO igra sa fokusom na PvP borbe između tenkova koji su se pojavljivali tokom istorije. Od objave 2010. godine, igra je zabeležila ogroman uspeh na brojnim platformama, uključujući i PC.

Dok su PC igrači u prošlosti morali da instaliraju i pokrenu igru preko zasebnog launchera, World of Tanks je sada objavio da će uskoro postati dostupan i na Steam platformi.

Iako nije objavljen konkretan datum (sem informacije da će se to desiti tokom 2021. godine), World of Tanks je sa ushićenjem najavio da će svoj sadržaj moći da ponudi korisnicima na Steamu.

 

Pogledajte još: EA potvrđuje da nova Battlefield igra stiže tokom ove godine


Nažalost, World of Tanks nije originalno dizajniran kao igra za više PC platformi, pa oni koji preuzmu naslov preko Steama neće moći da prebace svoje postojeće naloge i sačuvane podatke. To znači da će igrači na Steamu morati da krenu od početka.

Od objave 2010. godine, World of Tanks je kao besplatna igra uspeo da formira bazu od preko 160 miliona igrača. Biće zanimljivo videti da li će prisustvo na Steamu dodatno povećati broj igrača.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi uz Mi 11 telefon predstavlja i Mi QLED 4K TV i Mi Electric Scooter Pro 2

Microsoft je objavio sopstveni 'Autofill' servis za upravljanje lozinkama

10404
10405
10406
10407
10408
10409