WinWin garantuje najbolju ponudu u oktobru

U ponudi se nalazi  nalazi mnoštvo uređaja i računara. I dalje važe slične pogodnosti prilikom kupovine. Već neko vreme je moguće kupiti računare i opremu za njih sa ratom koja ide i do 50% primanja (više informacija možete videti na izvoru). U WinWin ponudi su aparati bele tehnike - ve&s

U ponudi se nalazi  nalazi mnoštvo uređaja i računara. I dalje važe slične pogodnosti prilikom kupovine. Već neko vreme je moguće kupiti računare i opremu za njih sa ratom koja ide i do 50% primanja (više informacija možete videti na izvoru). U WinWin ponudi su aparati bele tehnike – veš mašine, frižideri, zamrzivači, šporeti. Tu su i standardni članovi ponude – desktop računari koji su kreacija samog WinWin-a, brojni notebook računari najpoznatijih svetskih brendova, kao što su Acer, Asus, Fujitsu, Toshiba, Lenovo, HP. Već znate da se uz neke od desktop računara dobija originalni Windows 7 operativni sistem! Tu je i mnoštvo dodatnog hardvera. Uz određene modele desktop i notebook računara se dobijaju pokloni, ili se omogućava nabavka dodatne opreme po povlašćenim cenama.

Svi WinWin šopovi nude više različitih vrsta kredita kod šest najjačih banaka u zemlji. Nude se krediti od onih bez učešća i depozita, do kredita koji se dobijaju na licu mesta, u radnji, u roku od 20 minuta sa minimalnom potrebnom dokumentacijom. WinWin šopovi se nalaze u Beogradu, Čačku, Novom Sadu, Kraljevu, Užicu, Nišu i Kragujevcu, Zrenjaninu, Aranđelovcu, Smederevu…Tu je i mogućnost isporuke na kućnu adresu na teritoriji Srbije za samo 200 dinara.

Kompletan katalog možete preuzeti sa ovog linka.

Izvor: WinWin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi