WinWin akcijska ponuda za april

Domaći maloprodajni lanac WinWin nastavlja sa akcijama kroz april mesec. Standardno, u ponudi su desktop računari koji su kreacija samog WinWin-a, a tu su i brojni notebook računari najpoznatijih svetskih brendova, kao što su Acer, Asus, Fujitsu, Toshiba, Lenovo, HP. Zanimljivo je da se uz neke od desktop računara dobij

Domaći maloprodajni lanac WinWin nastavlja sa akcijama kroz april mesec. Standardno, u ponudi su desktop računari koji su kreacija samog WinWin-a, a tu su i brojni notebook računari najpoznatijih svetskih brendova, kao što su Acer, Asus, Fujitsu, Toshiba, Lenovo, HP. Zanimljivo je da se uz neke od desktop računara dobija originalni Windows 7 operativni sistem. Ono što je, međutim, značajna atrakcija u ponudi jeste garancija! Naime, WinWin omogućava korisnicima da opciono dokupe do čak 7 godina garancije na laptop računare, odnosno 12 godina garancije na Altos desktop računare, koji su kreacija samog WinWin-a. Uz određene modele desktop i notebook računara se dobijaju pokloni, ili se omogućava nabavka dodatne opreme po povlašćenim cenama, a prisutna je i široka ponuda dodatnog hardvera (štampača, plejera, fotoaparata…) 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi