Greška

Došlo je do greške.

Windows 'Your Phone' aplikacija korisnicima daje pristup Android fajlovima na PC-u

01.08.2018 13:39 | 0 Software/Web
Windows 'Your Phone' aplikacija korisnicima daje pristup Android fajlovima na PC-u


Ukoliko imate Android uređaj i deo ste Windows Insider projekta u Fast ringu, onda spadate među prve korisnike koji mogu da isprobaju Microsoftovu "Your Phone" aplikaciju.

Microsoft je započeo sa testiranjem eksperimentalne aplikacije, koja korisnicima daje lak pristup fajlovima na telefonu preko Windows 10 računara. Svakako, za ovo je moguće koristiti eksterne aplikacije ili cloud servise, ali nova funkcija obećava mnogo jednostavniji način pristupanja Your Phone-u na računaru. Korisnik će videti najsvežije snapshotove na Android uređaju, a odavde može da ih prevuče u drugu aplikaciju, kao što je PowerPoint i slično.


Pogledajte još: Microsoft donosi Windows Hello na veb za pretraživanje bez lozinki


Microsoft je prvi put predstavio drag-and-drop iskustvo ranije ove godine, tokom svoje Build konferencije. Funkcija će u nekom trenutku biti dostupna i iPhone korisnicima, ali samo u limitiranom kapacitetu. Specifično će služiti za slanje stranica koje se pregledaju na mobilnom uređaju na računar, kako bi se nastavilo čitanje teksta ili pregled videa na većem ekranu.Korisnikov telefon će morati da koristi Android 7.0 ili noviju verziju kako bi se eksperimentalna funkcija koristila. Potrebno je samo da pokrenete Your Phone aplikaciju i potom preuzmete odgovarajuću mobilnu aplikaciju. Nakon svih podešavanja, potrebno je obratiti pažnju na desktop pin koji stiže u naredim nedeljama. Ovo će korisniku dati još brži pristup fotografijama na mobilnom uređaju.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple bi u nove iPhone modele mogao dodati podršku za drugu SIM karticu

Huawei prestigao Apple po broju isporučenih telefona tokom drugog tromesečja

10504
10505
10506
10507
10508
10509