Windows testeri: Microsoft Edge nije spreman za finalno izdanje

Microsoft je konačno predstavio Edge pregledač u Windowsu 10 i tako načinio prvi korak u potpunom odbacivanju Internet Explorera nakon gotovo 20 godina

Microsoft je konačno predstavio Edge pregledač u Windowsu 10 i tako načinio prvi korak u potpunom odbacivanju Internet Explorera nakon gotovo 20 godina. Edge dolazi sa dosta novih osobina, a među njima je i novi endžin, brojne nove funkcije, kao i novi korisnički interfejs.
Uprkos svemu ovome, mnogi veruju da još uvek nije spreman za finalno izdanje. Ovako barem misli više od 2000 Windows testera koji su takvo mišljenje izrazili u Windows 10 Feedback aplikaciji, poručujući Microsoftu da su potrebna poboljšanja kako bi Edge bio bolji pregledač. U ovom trenutku, Microsoft Edge ima prilično osnovne funkcije, ali mu i dalje nedostaju neke ključne funkcije kao što je na primer podrška za ekstenzije.
Microsoft Edge pregledač uskoro sa podrškom za WhatsApp
Izvor: Softpedia
Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi