Windows Phone prvi dobija novu WhatsApp funkciju

Iako Windows telefoni više ne dobijaju veliku podršku od strane developera i kreatora aplikacija, i dalje postoje oni koji donose nove funkcije na platformu.

Iako Windows telefoni više ne dobijaju veliku podršku od strane developera i kreatora aplikacija, i dalje postoje oni koji donose nove funkcije na platformu, čak i pre nego što one stignu na Android ili iOS.Ovakav primer je WhatsApp, koji nikada nije odustao od Windows Phone platforme. Najnovija beta verzija 2.17.342.0 donosi funkciju koja nije dostupna u privatnim buildovima za iOS i Android, omogućavajući korisnicima grupnih razgovora da privatno odgovaraju nekome, bez otvaranja novog prozora.Slična funkcija se očekuje i za Android i iOS, ali izgleda da će Windows Phone biti prvi koji je dobija, iako se još uvek nalazi u beta fazi.Isto ažuriranje donosi poboljšani korisnički interfejs za glasovne i video pozive, kao i manje izmene drugih funkcija. Za sada nije poznato kada će stabilna verzija ovih funkcija biti dostupna WhatsApp korisnicima.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi