Greška

Došlo je do greške.

Windows Phone ima budućnost

24.04.2017 08:49 | 19 Software/Web
Windows Phone ima budućnost

Mnogi kažu da su Windows telefoni prošlost, a sudeći po tome šta se dešavalo sa platformom u poslednjih godinu dana, to i nije baš netačno. Iako svi kupuju telefone sa iOS ili Android platformom, direktor Microsoft-a Satja Nadela sugeriše da mobile i dalje ima budućnost u okviru Microsoft-a, iako bi cela stvar mogla da se oblikuje na sasvim drugi način.

U intervjuu za Business Insider, Nadela je ponovio da je Windows 10 operativni sistem izgrađen za sve uređaje. Ipak, ono što je posebno važno je da je on posle dugo vremena spomenuo potrošače kao važan deo strategije kompanije.

"Za mene su novi oblici računarstva ono što želimo da izgradimo za potrošače. Međutim, važno je da umesto da mislimo o svakom od tih uređaja kao o nezavisnom računaru, mi mislimo da oni treba da formiraju niz uređaja za vas" istakao je Nadela.

Iako još uvek nije sasvim jasno šta ovaj novi niz uključuje, podsetićemo se da je Microsoft postao pionir novih formi uređaja sa Surface linijom, a glasine govore da kompanija želi da učini isto i sa Surface Phone telefonom. Iako je još uvek previše rano spekulisati o formi koju će Surface Phone doneti, imajući u vidu da projekat još uvek nije ni potvrđen, glasine ipak govore da će on biti više od telefona. Informacije govore da kompanija istražuje način da kreira uređaj koji će se lako konvertovati u drugu formu kao što je laptop.

Microsoft najavio nove Gmail funkcije za Windows 10 i Windows 10 Mobile

Izvor: BusinessInsider

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy S8 lako može da pokrene Windows 10

Primećen Samsung Galaxy J3 (2017) sa Exynos čipom

10504
10505
10506
10507
10508
10509