Greška

Došlo je do greške.

Windows 10 Spring Creators Update dostupan od aprila

14.03.2018 20:19 | 6 Software/Web
Windows 10 Spring Creators Update dostupan od aprila


Microsoft planira da u aprilu objavi naredno Windows 10 ažuriranje. Softverski gigant nije objavio zvanično ime ažuriranja, ali kompanija planira da ga tretira kao Spring Creators Update.

U blog objavi, Microsoft je objavio Windows 10 pregled, koji uključuje aprilski termin objave, a ovu verziju operativnog sistema planira da podržava do oktobra 2019. godine.

Microsoft planira da Windows 10 Spring Creators Update finalizuje do kraja naredne nedelje, a kompanija softver obično korisnicima isporuči nekoliko nedelja nakon toga.

Windows 10 Spring Creators Update će uključivati nekoliko novih funkcija, kao što je Timeline, HDR podrška, poboljšana DPI podrška i Fluent Design izmene za ukupan dizajn operativnog sistema.

Microsoft trenutno testira i naredno Windows 10 ažuriranje, kodnog imena Redstone 5, a za sada nije poznato koje su veće karakteristike ovog budućeg ažuriranja.

Izvor: The Verge

Uros Neregistrovan korisnik
Win 10 se kod mene pali za 10 sekundi bukvalno,ssd imam, i to nije neki preteranog kvaliteta, tako da nesto ti se zeznulo tu, ali imam neki drugi problem, ponekad zaglitchuje wifi, krene da se konektuje i samo prijavi da nema nijedne dostupne mreze. Proveravao sam drajvere, ali nista.
d0minat0r Član postova: 2524
Ljudi instalirate sistem i odma WUB aplikacijom ukinete update i nema glava da vas boli sve radi kao sat najveca boljka sistema resena
laza Neregistrovan korisnik
a gde se nalazi ta opcija?
Perica Ognjenovic Neregistrovan korisnik
Ako imaš hard disk, a ne SSD problem je u Super Fetch opciji koju treba isključiti i onda će komp normalno da ti radi.
TTim Neregistrovan korisnik
Zbog njihovih ažuriranja mi novi laptop podiže sistem za 1-2minuta, plus čekam posle da 100% harda opadne na ispod 10%, a to traje još nekih 5minuta! Bolje oni da se late dizajna i poboljšaju performanse windowsa!

Google i LG u maju prikazuju VR displej izuzetno visoke rezolucije

Google planira da blokira reklame za kriptovalute

10504
10505
10506
10507
10508
10509