Greška

Došlo je do greške.

Windows 10 October 2018 ispravljeno ažuriranje je ponovo dostupno svima

14.11.2018 11:30 | 0 Software/Web
Windows 10 October 2018 ispravljeno ažuriranje je ponovo dostupno svima

 

Microsoft je ponovo objavio povučeni update za Windows 10 Oktobar 2018 za sve korisnike nakon ograničenog prozora za Windows Insidere prošlog meseca. Ponovno puštanje popravlja ono što Microsoft naziva "mali ali ozbiljan" problem koji je rezultirao time što su nekim korisnicima na volšeban način nestajale datoteke nakon ažuriranja sistema. Prošlog meseca kompanija je detaljno objasnila izvor tog problema i sada se vraća sa obećanjem da se to više neće ponavljati u budućnosti.

Početno ažuriranje za Windows 10 oktobar 2018 update je bilo pauzirano nakon što je mali broj korisnika prijavio nestanak datoteka. Ubrzo nakon toga, Microsoft je objasnio da je novi kod napravljen da ukloni duplirane fascikle ako je omogućena određena Windows 10 funkcija. Ispravka je kasnije objavljena Windows Insiderima za dodatno ispitivanje.

 

Pogledajte još: Windows 10 u retro konceptu iz devedesetih (video)Microsoft je ponovo objavio početnu i sada ispravljenu verziju svim korisnicima Windowsa 10. Kompanija je bila potpuno transparentna kada je testiranje ažuriranja za potencijalne probleme u pitanju, pre nego što ih objavi, uključujući interna testiranja, eksterne testove, program Windows Insider, i još mnogo toga.

Kompanija ističe veličinu Windows 10 ekosistema i priznaje da postojeći procesi i dalje mogu propustiti potencijalni problem. Microsoft kaže da se fokusira na otkrivanje i popravljanje problema čim se pojave, ali kaže i da će povećati fokus na komunikaciji sa svojim korisnicima i biti transparentan.

"Uložićemo napore da poboljšamo našu sposobnost da sprečimo probleme i našu mogućnost da brzo i otvoreno reagujemo kada se pojave problemi", rekao je Michael Fortin Microsoftov Windows Corporate potpredsednik na Windows blogu kompanije. Kompanija ukazuje i da će kasnije imati dodatne detalje u vezi novih ispravki.

Ažuriranje će najpre biti dostupno ručnim proveravanjem a ubrzo i automatski. Microsoft će proširiti dostupnost u fazama tokom "narednih nedelja i meseci" dok će nadgledati dodatne znakove problema.

Izvor: Slashgear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

PUBG stiže na PlayStation 4 sedmog decembra!

G.Skill otkrio 64 GB DDR4-4266 i 128 GB DDR4-4000 komplete za HEDT

10504
10505
10506
10507
10508
10509