Greška

Došlo je do greške.

Wiko predstavlja View5 i View5 Plus telefone

03.09.2020 12:55 | 2 Mobile
Wiko predstavlja View5 i View5 Plus telefone


Saopštenje za javnost

Wiko View5

Novi View5 uvodi vas u neverovatno vizuelno iskustvo putem svog neograničenog Full screen O displeja, koji je pravi izbor za gledanje video-zapisa, igranje igrica i pregledanje društvenih mreža. Unapredite doživljaj fotografisanja sa četvorostrukom kamerom od 48MP sa funkcijama veštačke inteligencije, koja pruža odlične fotografije u svakoj prilici i nudi više profesionalnih opcija, uključujući super široki ugao, Macro i Bokeh. Uz to, ostaćete u pokretu zahvaljujući praktično neograničenom veku trajanja baterije sa jednim punjenjem!

PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE
Unapredite doživljaj fotografisanja zahvaljujući novoj četvorostrukoj kameri od 48MP sa funkcijama veštačke inteligencije. Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još puno toga, čak i sa veće udaljenosti. Izborite se i sa slabim svetlom, jer veći senzor i više piksela omogućavaju jasnije i oštrije slike u mračnim sredinama. Svaka fotografija je prilagođena situaciji! Snimite širu sliku super širokougaonim objektivom od 120°, jer sada fotografijom lako možete snimiti sve i svakog, od prijatelja, kućnih ljubimaca do pejzaža! Macro objektiv uvećava svet tako što sićušne stvari čini ogromnim. Otkrijte golim okom mikro svet sa oštro fokusiranim detaljima i upoznajte se sa teksturama i šarama zahvaljujući objektivu od 5MP. Malo Bokeha, zašto da ne? Snimite svetlu fotografiju i učinite je umetničkom pomoću artističkog efekta zamućenosti.

PRIKAZ PREKO CELOG EKRANA ZAHVALJUJUĆI O DISPLEJU
Zaboravite granice i doživite prikaz preko celog ekrana koji nudi View5 za vrhunsko vizuelno uživanje u filmovima, igricama, Instagramu i još mnogo čemu. Uživajte u živopisnim bojama i detaljima multimedijalnih sadržaja na 20:9 O displeju s HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni indikator trajanja baterije obaveštava vas preko ekrana, tako što pozeleni dok se puni, pobeli kada je baterija iznad 15% a pocrveni kada je ostalo manje od 15% baterije.

EKSPERT ZA BATERIJE. 2 PUNJENJA NEDELJNO
Tražite pametni telefon s najjačom baterijom? Pojačana baterija od 5000mAh kod View5 je sertifikovana od strane SmartViser kompanije, nezavisnog stručnog tela  specijalizovanog za testiranje uređaja, što garantuje autonomiju od 3,5 dana sa jednim punjenjem. Osetite snagu gledanja, igranja i uživanja u vašem telefonu koja traje danima! Možete još pametnije upravljati potrošnjom energije pomoću AI Battery Master, optimizovanjem aktivnosti aplikacija i potrošnje energije, što produžava životni vek baterije.

BEZGRANIČNI ROM OD 64GB I RAM OD 3GB
Veća memorija znači više prostora za čuvanje podataka! Tu je čak 320GB prostora za sve što vam treba, omiljene klipove i aplikacije, jer View5 nudi 64GB interne memorije i 3GB RAM, uz mogućnost proširenja micro SD karticom od 256GB.

VRHUNSKI DIZAJN. PRIRODNE BOJE.
Istražite elegantan dizajn View5 sa zadnjim poklopcem koji podseća na staklo i svetlucavim okvirom s efektom ogledala koji stvara osećaj dubine i luksuza. Novi nijansirani dizajn inspirisan je prirodom i nijansama ponoćno plave, breskva zlatne i borove zelene.

wiko1.jpg


BEZBEDAN I LAK ZA UPOTREBU

Zahvaljujući mnoštvu opcija prilagođenih korisniku, intuitivni doživljaj upotrebe dolazi sam po sebi. Zaštitite vaš pametni telefon dodirom prsta, koristeći tehnologiju otključavanja otiskom prsta. Osim toga, prepoznavanje lica samo jednim pogledom, zajedno s opcijom otključavanja licem pruža dodatnu sigurnost. Jednostavno dodirnite i držite dugme Google Assistant i naložite Google-u da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vreme ili uključi baterijsku lampu, kada je to potrebno. Sve to, plus najnovije inovacije koje pruža AndroidTM*10 razvijen od strane Google-a.

ALATI PRILAGOĐENE ZAŠTITE
Izaberite iz pametne selekcije prilagođenih alata. Pametna folija se karakteriše uglađenim, pametnim prozorom sa diskretnim interfejsom preko kog možete gledati pozive, notifikacije i slušati muziku istovremeno. Udobnost je uvek važna stvar i zahvaljujući opciji lakog držanja i pozicioniranja telefona, uživajte u igricama i gledanju videozapisa. Takođe, štampano kaljeno staklo pruža potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Visoko otporni sloj zaštite čuva osetljivost ekrana na dodir zahvaljujući sloju zaštite od otisaka prstiju. Konačno, 2 u 1 zaštitni komplet obuhvata hibridno kućište i štampano kaljeno staklo. Savremen, tanak dizajn konstrukcije kombinuje stil i praktičnost i providne čvrste materije za pojačanu zaštitu.

Wiko View5 Plus

Suština novog View5 Plus je u izvrsnim fotografijama nastalim sa AI Quad kamerom od 48MP, upotpunjenom AI karakteristikama i ekspertskim opcijama koje su dostupne: Super Wide Angle, Macro i Bokeh. Sačuvajte sve što vam je važno u memoriji izuzetno velikog kapaciteta i nastavite živeti trenutak u potpunosti sa praktično beskonačnim vekom trajanja baterije u samo jednom punjenju.

PROFESIONALNE SLIKE
Pojačajte svoje iskustvo slikanja sa glavnom kamerom od 48MP na View5 Plus. Stvoren da svaki trenutak učini nezaboravnim s pobedničkim slikama za bilo koju priliku! Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još mnogo toga, čak i ako ih snimate iz daljine. Upravljajte situacijama pri slabom svetlu, jer glavni objektiv i velika veličina piksela smanjuju šum i daju oštre snimke u tamnim područjima. Snimite širu sliku bez ikakvih napora koristeći Super Wide Angle objektiv od 120°. Grupe, kućni ljubimci, pejzaži ... sada svako lako staje u kadar! Približite se i povećajte male predmete kako biste učinili da oni izgledaju ogromno s Macro objektivom. Mikro svet vredi otkriti sa oštro fokusiranim detaljima, teksturama i uzorcima zahvaljujući objektivu od 5MP. Zašto ne i malo Bokeh efekta? Snimite svetlu fotografiju i dodajte završne finese sa efektom umetničkog zamagljenja.

BESKRAJNA MEMORIJA S 128 GB ROM-a i 4 GB RAM-a
Dani ponestajanja prostora daleka su prošlost! Opremljeni s 384 GB memorije, sačuvajte sve neophodno, najbolje klipove i trending aplikacije, jer View5 Plus dolazi sa 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a, uz dodatnu 256GB mikro SD karticu.

wiko2_4.jpg


STRUČNJAK ZA BATERIJU. 2 PUNJENJA U 1 NEDELJI

Ne smanjujte tempo! Povećana baterija od 5000mAh na View5 Plus, sertifikovana je od SmartViser-a, nezavisnog stručnog tela specijalizovanog za testiranje uređaja, garantujući 3,5 dana autonomije u jednom punjenju. Ostanite u pokretu i osetite snagu gledanja, igranja i korišćenja View5 Plus danima! Takođe, upravljajte energijom na pametniji način uz AI Battery Master, koji optimizuje aktivnost aplikacija i potrošnju energije, istovremeno produžavajući život baterije.

ULTRA-VIZUELNO URANJANJE SA O DISPLEJEM
Zaboravite glomazne ivice i iskusite vrhunski prikaz full screen-a View5 Plus za neverovatno vizuelno uranjanje u filmove, igre, pinterest i još mnogo toga. Uživajte u multimediji živih boja i detalja na 20:9 O ekranu sa HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni O indikator trajanja baterije upozorava vas direktno na ekranu: postaje zelen prilikom punjenja, beo kada je baterija do 15% i crven za preostalu snagu manju od 15%.

PREMIUM DIZAJN. PRIRODNE BOJE
Prateći šik stil, View5 Plus predstavlja zadnji poklopac upečatljivog staklenog izgleda, dok sjajni okvir objektiva proizvodi elegantni, duboki odraz. Novi gradijentni dizajn inspirisan je čudima prirodnog sveta sa nijansama Aurora Blue i Iceland Silver.

SIGURAN I PRAKTIČAN
Uz mnoštvo funkcija prilagođenih korisnicima, dolazi i intuitivno iskustvo. Osigurajte svoj pametni telefon tehnologijom Fingerprint. Dodatna sigurnost obezbeđena je samo jednim pogledom pomoću Face unlock-a. Jednostavno dodirnite i zadržite dugme Google Assistant i uputite Google da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vremensku prognozu ili uključi baterijsku lampicu prema potrebi. Sve to plus najnovija Google inovacija AndroidTM * 10.

PRILAGOĐENI DODACI ZA ZAŠTITU
Birajte iz palete pametnih dodataka po meri. Pametna futrola opremljena je elegantnim, pametnim prozorom s diskretnim interfejsom za gledanje poziva, notifikacija i muzike. Udobnost je uvek na prvom mestu sa laganom opcijom prianjanja i uživanjem u igrama i video zapisima. Alternativno, štampano kaljeno staklo osigurava potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ultra otporni sloj zaštite čuva osetljivost ekrana na dodir s prevlakom protiv otisaka prstiju. Konačno, zaštitno pakovanje 2 u 1 uključuje hibridno kućište i štampano kaljeno staklo. Moderan, tanak dizajn kućišta dodaje stilu praktičnost sa prozirnim krutim materijalima za pojačanu zaštitu.

Wiko View5 liniju očekujemo u prodaji uskoro i u Srbiji, a preporučene cene telefona će biti:

View5 19,990 RSD

View5 Plus 24,990 RSD

Izvor: Wiko

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Qualcomm će implementirati 5G u Snapdragon 4-series čipove

Motorola G6 Play je dobila adekvatnu zamenu – Motorolu G8 power lite

Slične teme
10104
10105
10106
10107
10108
10109