Greška

Došlo je do greške.

WIKO POWER U30 ozvaničen sa moćnom baterijom

14.07.2021 09:09 | 0 Mobile
WIKO POWER U30 ozvaničen sa moćnom baterijom


Saopštenje za javnost

Idući dalje prema kontinuiranom poboljšanju autentičnosti brenda pametnih telefona, WIKO već godinama radi na tome da pruži autentičnost napajanja i najbolje korisničko iskustvo. Od 2019. godine, View range je dopunjen moćnim baterijama koje omogućavaju do 3,5 dana upotrebe u jednom punjenju. 2021. godine WIKO je dodatno poboljšao performanse baterije novim Power U modelima, uključujući Power U10 i Power U20. U tom smeru, Power U30 Vam daje snage za još naporniji rad!

OGROMNA BATERIJA OD 6000mAh. AI POWER
Vreme nikada ne čeka, a Power U30 omogućava trajanje baterije od 4 dana sa samo jednim punjenjem radi optimizacije baterije od 6000mAh, koristeći AI Power. Ova ugrađena pametna tehnologija za uštedu energije upravlja ponašanjem i potrošnjom energije aplikacija, istovremeno produžavajući životni vek baterije. Baterija Power U30 puni se brzo, jačinom od 15w, što, takođe,  štedi vreme. U prilog ide i to što je opremljen USB portom tipa C.
* Rezultati merenja koja je 2021. sproveo DXOMARK, nezavisna ekspertska kompanija specijalizovana za testiranje pametnih telefona.

6.8’’ HD+ EKRAN
Zamislite da gledate živopisne filmove, igre i boravite na društvenim mrežama na velikom ekranu od 6.8 inča u HD+ rezoluciji. Elegantni V oblik u formatu 20,5:9.

w2_6.jpg


BESKONAČNA MEMORIJA I POBOLJŠANE PERFORMANSE

Sačuvajte i ponovo gledajte epske avanture i urnebesne trenutke sa 128GB interne memorije*, dodatno proširive pomoću MicroSD kartice (256GB). Nikakvo usporavanje ili zastoj veze neće usporiti upotrebu uređaja koji ima RAM memoriju od 4GB, pružajući brže vreme odziva i lakši rad prilikom multitaskinga i prebacivanja sa jedne aplikacije na drugu. MediaTek Helio G35 sa 2.3GHz Octacore chipsetom pruža moćne performanse i optimizaciju snage radi poboljšanja iskustva u igranju igrica .
* Dostupna i verzija od 64GB memorije

TROSTRUKA KAMERA SA AI
Značajni trenuci savršeno se prenose zahvaljujući glavnom objektivu trostruke kamere od 13MP. Njen drugi objektiv od 2MP pruža efekt zamućenja. AI objektiv obavlja sav posao pametnijeg pristupa upravljanju ambijentalnim svetlom! Njegov CMOS senzor omogućava glavnoj kameri automatsko otkrivanje scene, što je posebno delotvorno pri slabom osvetljenju. S druge strane, izvrsni selfiji prave se bez napora, pomoću prednje kamere od 8MP.

PREFINJENA TEKSTURA
Sjajna, prosvetljena završna obrada sa efektom sofisticiranog gradiranja u elegantnom izboru boja svetlo sivoj, tamno plavoj i zelenoj boji.

GOOGLE FUNKCIONALNOSTI ZA UŠTEDU VREMENA
Završite više stvari u pokretu, pomoću namenskog dugmeta za Google Assistant. Upravljajte lako zadacima i listama obaveza, budite u kontaktu, prikupite odgovore na postavljena pitanja i još mnogo toga. Da biste to započeli, samo pritisnite i zadržite dugme Google Assistant. Osim toga, Power U30 pomaže da učinite doživljaj ličnijim, zahvaljujući najnovijem Google izdanju Android™* 11. To omogućava pouzdane kontrole uređaja, jednostavnije načine upravljanja razgovorima, podešavanje privatnosti i još mnogo toga.
* Android je zaštitni znak kompanije Google LLC

w3_5.jpg


SVAKODNEVNA INTUITIVNA UPOTREBA

Uživajte u dvostruko većoj sigurnosti pomoću pametnih tipki! Dovoljno je brzo skeniranje otiska prsta korisnika kojim se trenutno otključava Power U30 i pruža praktičan pristup. Opcija Face Unlock dodaje još jedan nivo sigurnosti, jer jedinstveno lice korisnika pristupa pametnom telefonu.

PRILAGOĐENI AKSESOAR
Opremljen atraktivnim pametnim prozorom, Power U30 Smart Folio ima diskretan interfejs za brzi pregled poziva, notifikacija i muzike. Izrađen ergonomski, pruža ugodan osećaj pri držanju u ruci, a postoji mogućnost i da se izgubite u filmovima, video igrama i video zapisima bez upotrebe ruku. Kaljeno staklo obezbeđuje potpunu zaštitu ekrana od udaraca i ogrebotina. Ultra otporni sloj čuva ekran koji je osetljiv na dodir, dok se premazom protiv otisaka prstiju ekran održava čistim. Dvostruka zaštita obezbeđena je prilagođenim pakovanjem dodatne opreme za  Power U30. Sadrži hibridnu futrolu sa prozirnim, čvrstim materijalima i kaljenim staklom kao dodatnom zaštitom.

Izvor: Wiko

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Predstavljen WIKO POWER U20

Samsung sprema Galaxy A12 sa Exynos 850 čipom

Slične teme
10104
10105
10106
10107
10108
10109