Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp za veb i desktop dobija beta podršku za glasovne i video pozive

17.12.2020 14:56 | 0 Software/Web
WhatsApp za veb i desktop dobija beta podršku za glasovne i video pozive


WhatsApp već dugo nudi podršku za glasovne i video pozive u okviru svoje mobilne aplikacije. Međutim, veb i desktop verzije servisa do sada nisu imale ove opcije.

Srećom, WhatsApp je radio na tome da omogući glasovne i video pozive za veb i desktop klijente svoje aplikacije, a nedavno je objavljen prvi uvid u ovu funkciju, pred njenu zvaničnu objavu.

Kompanija je počela da glasovne i video pozive za veb i desktop klijente testira sa selektovanim korisnicima u beta fazi. Kako se na pratećim screenshotovima može videti, WhatsApp testeri imaju nove tastere za glasovno i video pozivanje u chat zaglavlju na svojim veb i desktop klijentima.

wa2_1.jpg

Onima koji primaju poziv, prikazaće se pop-up prozor kada god ih neko pozove. Prozor će prikazivati ime kontakta, profilnu fotografiju i tastere za prihvatanje ili odbijanje poziva. Takođe, oni koji obavljaju poziv videće izdvojeni pop-up prozor sa imenom i fotografijom kontakta koji se poziva, taster za on/off video, taster za gašenje zvuka i taster za prekidanje poziva.

Očekuje se da će beta podrška za glasovne i video pozive u WhatsApp-u u narednim nedeljama postati dostupna većem broju testera, nakon čega se očekuje i šira dostupnost servisa.

Izvor: WABetaInfo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Naredne godine stižu Apple AirPods Pro 'Lite' slušalice

Samsung Galaxy A72 5G se pojavio na novim renderima

10504
10505
10506
10507
10508
10509