Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp testira pregled veb stranica u okviru aplikacije

18.03.2019 09:16 | 0 Software/Web
WhatsApp testira pregled veb stranica u okviru aplikacije


WhatsApp, poput mnogih drugih kompanija, takođe ima beta kanal u kojem testira nove funkcije i ideje pre nego što ih omogući dostupnim svima. Najnovije među njima, koje su nedavno otkrivene, uključuju pregled veb stranica u okviru aplikacije, kao i obrnutu pretragu fotografija.

Kako i samo ime govori "in-app browser" omogućava otvaranje veb stranica u okviru WhatsAppa. Na ovaj način korisnik ne mora da napušta WhatsApp kako bi otvarao linkove. Međutim, potrebno je istaći da nije moguće kreiranje screenshotova i snimanje ekrana dok se koristi pregled stranica. Opcija takođe obaveštava korisnike kada otvaraju stranicu koja bi potencijalno mogla biti zlonamerna.

wap2.jpg


Druga funkcija koja je u fazi testiranja jeste obrnuta pretraga fotografija. Opcija omogućava ubacivanje fotografije koju ste dobili u chatu u Google kako bi se videlo da li se ista ikada ranije pojavljivala na vebu. Na ovaj način je moguće proveriti da li je fotografija prava ili ne.

Obe funkcije su primećene na beta WhatsApp aplikaciji za Android i trenutno su još uvek nedostupne korisnicima. Trenutno nema informacija o tome kada će biti omogućene za sve.

Izvor: GSMArena

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Dve trećine Android antivirus aplikacija su prevare

Redmi 7 ozvaničen uz Snapdragon 632, po pristupačnoj ceni

10504
10505
10506
10507
10508
10509