Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp testira nove funkcije pozadine, mute-ovanje video zapisa i read later funkciju

19.11.2020 10:58 | 0 Software/Web
WhatsApp testira nove funkcije pozadine, mute-ovanje video zapisa i read later funkciju

 

WhatsApp je jedna od daleko najpopularnijih aplikacija za razmenu trenutnih poruka, ako ne i najpopularnija. Aplikaciju svakodnevno koriste milioni ljudi širom sveta. Ali nasuprot tome, novije funkcije se sporije uvode u ovu aplikaciju za razmenu trenutnih poruka. Nakon što je predstavio funkcije poput poruka koje nestaju i alata za upravljanje skladištem, WhatsApp sada testira nove funkcije kao što su više opcija wallpaper-a, isključivanje zvuka video zapisa i funkcija čitanje kasnije.

Primećene su i nove funkcije povezane sa pozadinama u nedavnoj beta verziji. U budućnosti će korisnici moći da postavljaju različite pozadine za svako ćaskanje pojedinačno, uređuju neprozirnost pozadine, biraju između 32 nove svetle pozadine, 29 novih tamnih pozadina, prilagođenu pozadinu i Solid Colors, i primenjuju WhatsApp Doodle opcije na jednobojnim.

WhatsApp će takođe omogućiti da isključite zvuk video snimka pre nego što ga pošaljete kontaktu.

 

Pogledajte još: WhatsApp najavljuje opciju slanja poruka koje se same brišu

Čitaj kasnije (Read later) je proširenje funkcije Vacation Mode koji je već primećen ranije. Ideja je da se arhivirana ćaskanja odvoje od glavnog ekrana razgovora i zadrže tamo čak i kada stignu nove poruke. Takođe nećete dobiti obaveštenje za ove nove poruke i za ovo ne treba da utišate ćaskanje. Takođe ćete moći da podesite ponašanje da li će ćaskanja sa novim porukama biti vraćena na glavnu listu ćaskanja.

Važno je zapamtiti da su sve ove funkcije su još uvek na testiranju, bilo na Android Beta ili na iOS Beta sistemima. Znajući kako su prošli trendovi uvođenja ovih karakteristika u razvoju, proći će neko vreme pre nego što se pojave u stabilnom kanalu.
Izvor: XDA developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

iPhone 12 linija pati od ozbiljnih problema sa ekranom, Apple planira ažuriranje softvera

Motorola Moto G Play (2021) viđen na Geekbenchu sa Android 10 i 3GB RAM-a

10504
10505
10506
10507
10508
10509