Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp testira alat za proveru audio poruka pre slanja, za Android i iOS

03.05.2021 12:56 | 0 Software/Web
WhatsApp testira alat za proveru audio poruka pre slanja, za Android i iOS

 

WhatsApp testira novu alatku za Android i iOS uređaje koja će korisnicima omogućiti da brzo pregledaju svoje glasovne poruke pre nego što ih pošalju kontaktu, navodi se u novom izveštaju. Ovo je još jedna među gomilom funkcija za koje se navodi da su trenutno na testiranju i da bi mogle uskoro da se pojave. WhatsApp je nedavno primećen kako testira funkciju reprodukcije glasovnih poruka na javnom beta kanalu koja bi korisnicima omogućila da povećaju brzinu reprodukcije glasovnih poruka koje dobijaju koristeći jednu od tri opcije - 1x, 1.5x i 2x.

Prema postu WABetaInfo, platforme koja testira WhatsApp funkcije u beta verziji i objavljuje informacije o njima, WhatsApp bi mogao da doda dugme „Review“ (Pregled) u prozor za ćaskanje, što će omogućiti korisnicima da preslušaju glasovnu poruku koju snime pre nego što je pošalju. Funkcija je navodno u fazi izrade i možda će biti objavljena u budućem ažuriranju WhatsApp-a za iOS i Android.
 

WhatsApp već radi na funkciji za povećanje brzine reprodukcije glasovnih poruka, koja je nakratko omogućena u WhatsApp-u za Android beta 2.21.9.4. Simbol brzine reprodukcije pojavio se odmah pored glasovnih poruka što je korisnicima omogućilo da povećaju brzinu reprodukcije - ali ne i smanjiti je.

Još jedna karakteristika za koju se kaže da je u fazi izrade je opcija migracije ćaskanja između iOS-a i Android-a. Ova funkcija se navodno testirala za iOS, a kasnije je primećena na WhatsApp za Android. WhatsApp takođe navodno testira 24-satnu opciju za nestajanje poruka na Android, iOS i Veb / desktop aplikacijama. Ova opcija može se dodati kao dodatak funkciji koja omogućava korisnicima da postave nedeljni tajmer za nestajanje poruka.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Chat funkcije Facebook Messenger-a i Instagram-a neće biti podrazumevano šifrovane najmanje do 2022. godine

Microsoft Edge uskoro će ponuditi podrazumevanu integraciju za Office i Windows Search

10504
10505
10506
10507
10508
10509