WhatsApp se vratio na Windows Phone Store

WhatsApp se na Windows phone Store vratio mnogo ranije nego što se očekivalo. Aplikacija je trenutno dostupna za preuzimanjeza sve Windows Phone korisnike.

WhatsApp se na Windows phone Store vratio mnogo ranije nego što se očekivalo. Aplikacija je trenutno dostupna za preuzimanje, a svi Windows Phone korisnici mogu to učiniti ukoliko žele ovu aplikaciju. Očigledno je WhatsApp ispravio problem koji je prvobitno uticao da aplikacija bude povučena sa WP prodavnice. Pre nešto više od nedelju dana aplikacija je povučena sa Windows Phone Store-a. Kao razlog se pominje način na koji je Windows Phone platforma kontrolisala obaveštenja, a očigledno je da je problem bio veći te nije mogao biti rešen običnim apdejtom. Korisnici su bili zabrinuti jer je aplikacija bila odsutna više od nedelju dana. U svakom slučaju, ukoliko još niste preuzeli WhatsApp za Windows Phone, to možete učiniti ovde.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi