Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp radi na reakcijama na poruke za svoju Android aplikaciju

21.11.2021 10:30 | 0 Software/Web
WhatsApp radi na reakcijama na poruke za svoju Android aplikaciju

 

WhatsApp je objavio ažuriranje 2.21.24.8 za svoje Android korisnike na beta kanalu, što otkriva da kompanija radi na reakcijama na poruke za svoju Android aplikaciju.

WhatsApp već nekoliko meseci razvija funkciju reakcije na poruke, koja, kao što je vidljivo iz njenog naziva, omogućava korisnicima da reaguju na poruke na isti način na koji reaguju na objave i komentare u aplikaciji Facebook.

Prethodno, WhatsApp nije planirao da obavesti korisnike o reakcijama na poruke, ali je kompanija kasnije počela da ga razvija za beta verziju svoje iOS aplikacije, a sada takođe radi na pružanju iste funkcije svojim Android korisnicima.

 

whatsappreakcijenaporuke.jpg

 

Izvor kaže da je funkcija obaveštenja o reakciji na poruke „planirana da bude objavljena u budućem ažuriranju“, tako da su šanse da je nećete videti u meniju podešavanja WhatsApp-a čak i ako ste na najnovijoj beta verziji. Osim toga, nejasno je kada će WhatsApp objaviti funkciju reakcije na poruke svim korisnicima, ali kada se to bude desilo, svakako ćemo vas obavestiti.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Moto G Stylus (2022), Moto Edge 30 Ultra, Moto Austin, zvanični renderi procureli na mreže

One UI 4 i Android 12 stigli na S21 seriju!

10504
10505
10506
10507
10508
10509