Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp najavljuje opciju slanja poruka koje se same brišu

05.11.2020 15:55 | 0 Software/Web
WhatsApp najavljuje opciju slanja poruka koje se same brišu


Facebook je objavio da će kompanijin servis WhatsApp dodati mogućnost slanja poruka koje se same brišu u razgovorima. Ova funkcija je ranije već nekoliko puta pominjana, a primećena je i na FAQ stranici servisa.

Mogućnost slanja poruka koje se same brišu ili nestaju se može omogućiti za posebne razgovore. Nakon što se opcija odobri, primenjuje se na sve što se pošalje u okviru tog razgovora. Za početak, poruke će se automatski brisati nakon sedam dana. Facebook tvrdi da će se na ovaj način kreirati balans između  toga da se razgovor načini "lakšim", kao i da bude dovoljno praktičan da korisnici mogu da se vrate na temu o kojoj su razgovarali ranije.

 

Pogledajte još: WhatsApp razmenjuje blizu 100 milijardi poruka svakog dana


U FAQ sekciji se ističe da mogu postojati neki izuzeci kada su u pitanju poruke koje se same brišu. Ukoliko je poruka citirana pre nego što nestane, tekst originalne poruke i dalje može ostati vidljiv nakon prvobitnog perioda od sedam dana. Pored toga, poruke sa videom/muzikom i drugim media sadržajem će nestati samo sa WhatsApp-a, a media fajlovi i dalje mogu biti sačuvani u galeriji telefona.

Opcija za poruke koje se same brišu će tokom ovog meseca početi da pristižu svim WhatsApp korisnicima. Za pojedinačne razgovore svaka strana može da omogući nestajanje poruka, dok će u grupnim razgovorima tu ulogu imati administratori.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor 10X Lite počinje da se pojavljuje globalno, od sutra u Rusiji

PlayStation 5 ipak neće podržavati 1440p displeje?

10504
10505
10506
10507
10508
10509