Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp konačno uvodi opciju koju smo svi tražili

02.06.2022 10:12 | 0 Mobile
WhatsApp konačno uvodi opciju koju smo svi tražili

 

Mnoga unapređenja koje Meta uvodi u WhatsApp čine nam se kao da smo ih već negde videli, najverovatnije u aplikaciji Viber. Tokom marta meseca pojavile su se prve informacije kako WhatsApp testira implementaciju reakcija na tekstualne i glasovne poruke sa nekoliko dostupnih emotikona, što je funkcionalnost koja je već duže vreme dostupna unutar globalno daleko manje popularne aplikacije Viber.

U ovom trenutku su se pojavile i prve nezvanične informacije koje govore kako WhatsApp testira još jednu funkcionalnost koje neke druge aplikacije imaju već neko vreme, a to je mogućnost da se promene tekstualne poruke koje su već poslate. Dakle, kliknuli ste “send”, primetili grešku, i preznojili se. Bez brige, uskoro ćete isto tako moći da kliknete “edit” i da istu tu poruku izmenite.

Po drugi put

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da WhatsApp pokušava da uvede ovu funkcionalnost u svoju aplikaciju. Naime, prvi pokušaj imali su tokom 2017. godine kada su testirali sličnu mogućnost za izmenu poslatih poruka. Međutim, tada ova opcija nije uspešno prošla štih probu pa se nije pojavila u zvaničnoj verziji ovog programa.

Kako sve to izgleda?

Ovog puta, implementacija ove funkcionalnosti, makar prema informacijama koje prenosi portal PocketLint, trebalo bi da izgleda ovako:

  • Dugi pritisak na poruku koju ste poslali poziva meni.
  • Klikom na tri tačkice prikazuje opciju za izmenu poruka.
  • Nakon toga dobićete mogućnost da izmenite poruku koju ste poslali.

WhatsAppPoruke.jpg

Sve ovo zvuči veoma jednostavno, pa pomalo i nije jasno zbog čega ovo nismo do sada videli unutar WhatsApp-a. U ovom trenutku ostaje nepoznanica da li će postojati vremensko ograničenje za izmenu tekstualnih poruka koje ste poslali ili ne. Pored toga, ne zna se i da li će korisnik kome ste poruku poslali moći da vidi istorijat vaših izmena.

Na žalost, nije poznato kada će se ova funkcionalnost pojaviti u WhatsApp aplikaciji. Ako pitate nas, što pre to bolje. Za slučaj da želite da aktivno učestvujete u promenama funkcionalnosti WhatsApp aplikacije, možete se prijaviti na otvoreni beta program preko ovog linka.

Netflix bezuspešno probao da uvede zabranu deljenja naloga

Sony spremio PlayStation VR2, poznate ključne specifikacije

10104
10105
10106
10107
10108
10109