Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp istorija sada može da se prenosi sa iPhone-a na Android 12 uređaje

27.10.2021 11:07 | 0 Software/Web
WhatsApp istorija sada može da se prenosi sa iPhone-a na Android 12 uređaje

 

Još u avgustu, Google je uveo mogućnost prenosa prethodnih WhatsApp poruka sa iPhone-a na Samsung Galaxy uređaje. Ova mogućnost prenosa vaše istorije WhatsApp-a sada dolazi na Pixel i sve druge Android 12 telefone.

Android tim primećuje kako je „nemoguće preneti određene tipove podataka prilikom prelaska sa iPhone-a“. Gugl kaže da je „blisko sarađivao” sa aplikacijom za razmenu poruka u vlasništvu Fejsbuka kako bi „olakšao prelazak sa iPhone-a na Android i poneo sa sobom istoriju WhatsApp-a”.

Sve što vam treba je USB-C na Lightning kabl da biste započeli. Jednostavno povežite svoje telefone i kada se to od vas zatraži dok podešavate svoj novi Android uređaj, skenirajte QR kod na svom iPhone-u da biste pokrenuli WhatsApp i premestili sve svoje razgovore, medije i još mnogo toga na svoj novi uređaj, navodi 9to5google.

 

Pogledajte još: WhatsApp će olakšati preslušavanje glasovnih poruka


Alternativno, možete da posetite WhatsApp za iOS > Podešavanja > Ćaskanja > Premesti ćaskanja na Android. Ovo uključuje tekstualne razgovore, fotografije i glasovne poruke, pri čemu dve kompanije vode računa da „automatski osiguraju da ne primate nove poruke na starom uređaju dok je prenos u toku“.

Ova mogućnost je prvi put pokrenuta na Samsung telefonima koji koriste Android 10 i novije verzije. Transferi istorije ćaskanja WhatsApp-a su sada dostupni na svim Pixel uređajima i „postaće dostupni na novim pametnim telefonima koji se pokreću sa Androidom 12“. Novi OS vam takođe omogućava bolji prenos podataka sa iOS-a. Ovo uključuje automatsko podudaranje i instaliranje istih iOS aplikacija sa Google Play-a.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

YouTube dodaje sjajnu novu funkciju koja olakšava pronalaženje svežeg sadržaja

Padaju rekordi: AMD objavio izveštaj o zaradi u trećem kvartalu 2021

10504
10505
10506
10507
10508
10509