Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp glasovni pozivi sada su dostupni odabranoj grupi korisnika

12.03.2015 16:01 | 1 Software/Web
WhatsApp glasovni pozivi sada su dostupni odabranoj grupi korisnika

Opcija glasovnog pozivanja za WhatsApp je u pripremi već duže vreme. Mnogi korisnici su deo beta programa i u mogućnosti su da testiraju neke od novih funkcija koje WhatsApp programeri implementiraju. WhatsApp glasovni pozivi su jedna od ovih funkcija.

Iako funkcija glasovnog pozivanja još uvek nije dostupna svima (a kada se to desi biće besplatna), postoji mogućnost da određeni broj korisnika iskoristi prednosti koje ova funkcija nudi. Kako bi pristupili opciji glasovnog pozivanja, potrebno je da dobijete pozivnicu od osobe koja glasovno pozivanje već ima u svojoj WhatsApp aplikaciji. U suštini, ukoliko primite glasovni poziv putem WhatsAppa, od osobe koja ima aktiviranu ovu funkciju, glasovno pozivanje će biti dostupno i na vašem WhatsApp nalogu. Na ovaj način, moguće je doneti opciju pozivanja i drugim korisnicima, ukoliko ih pozovete preko WhatsAppa. Ovaj sistem pozivnica je odobren i implementiran od strane WhatsApp programera. Za sada nije jasno da li će ova mogućnost biti dostupna samo tokom određenog perioda.

Treba napomenuti da ne bi trebalo da prihvatate nikakve poruke sa društvenih mreža, koje od vas traže da pokrenete glasovno pozivanje za WhatsApp, jer se u takvom slučaju radi o klasičnom malware-u.

Izvor: Softpedia

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy Win 2 je Samsungov najnoviji 64-bitni, budžetski Android telefon

Steam za Linux sada nudi preko 1000 igara

10504
10505
10506
10507
10508
10509