WhatsApp dobio novi ekran za pozivanje, pregled grupnih fotografija

WhatsApp beta za Android korisnike donosi izmenu u načinu na koji se grupne fotografije prikazuju, kao i novi ekran za pozivanje

Prošle nedelje, WhatsApp je polako počeo da donosi mogućnost deljenja fajlova bilo kog tipa, a sada korisnici Android beta aplikacije izveštavaju o novim funkcijama. Tu je “media bundling” i novi ekran za pozivanje.
WhatsApp beta za Android korisnike donosi izmenu u načinu na koji se grupne fotografije prikazuju pošiljaocu i primaocu. WhatsApp korisnici mogu da pošalju veći broj fotografija svojim prijateljima, koji će ih sada dobiti u paketu, a ne kao pre, jednu za drugom.
Tu je i manja izmena za WhatsApp ekran za pozivanje, gde korisnici sada moraju da svajpuju na gore, umesto u stranu, kako bi odgovorili na poziv.
Prema navodima sajta Android Police, dve nove funkcije se prikazuju korisnicima u Android beta verziji aplikacije, dok mogućnost deljenja bilo kog tipa fajla polako pristiže korisnicima stabilne verzije aplikacije.
whatsapp2_1.jpg
Izvor: Android Police

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi