Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp će vam uskoro omogućiti da puštate glasovne beleške u pozadini

11.01.2022 11:54 | 0 Software/Web
WhatsApp će vam uskoro omogućiti da puštate glasovne beleške u pozadini

 

Prošlog meseca, WhatsApp je predstavio još jednu novu funkciju koja vam omogućava da pregledate glasovne beleške pre nego što ih pošaljete. Sada, najnovije beta ažuriranje WhatsApp-a donosi još jednu promenu koja će vam omogućiti da slušate glasovne poruke u pozadini.

Trenutno, ako pustite glasovnu belešku u WhatsApp-u i pređete na drugo ćaskanje, ona prestaje da se reprodukuje. Ali pojavio se novi globalni plejer za glasovne beleške u najnovijoj beta verziji WhatsApp-a za Android (v2.22.3.1), koji vam omogućava da puštate glasovne beleške u pozadini.

Nakon što pustite glasovnu belešku i odete do početnog ekrana WhatsApp-a ili do drugog ćaskanja, novi plejer glasovnih beleški se pojavljuje na vrhu aplikacije. Sadrži dugmad koja vam omogućavaju da pauzirate, nastavite i odbacite glasovnu belešku, a čak ima i traku napretka.

 

WA_GLOBAL_VOICE_NOTE_PLAYER_ANDROID768x419.png

 

Trenutno je ova funkcija u razvoju i nije dostupna beta testerima u najnovijem WhatsApp beta izdanju. WhatsApp tek treba da objavi bilo kakve zvanične informacije o ovoj promeni, tako da ne znamo kada će početi da se prikazuje na beta kanalu.

Vredi napomenuti da WhatsApp već neko vreme radi na ovom globalnom plejeru za glasovne beleške. VABetaInfo ga je prvi put primetio u WhatsApp beta verziji za iOS još u oktobru prošle godine, ali do sada nije objavljen ni na iOS-u.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Zvanično predstavljen OnePlus 10 Pro sa naprednim kamerama

Lenovo Tab M10 (3. Gen) sa Android 11, 4 GB RAM-a se pojavljuje na Google Play konzoli

10504
10505
10506
10507
10508
10509