Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp beta ažuriranje donosi novu opciju vidljivosti koja vam omogućava da sakrijete svoje podatke

11.11.2021 16:22 | 0 Software/Web
WhatsApp beta ažuriranje donosi novu opciju vidljivosti koja vam omogućava da sakrijete svoje podatke

 

WhatsApp već neko vreme testira novu opciju vidljivosti koja vam omogućava da sakrijete svoje podatke od određenih kontakata. Funkcija je prvi put primećena još u septembru. U to vreme smo saznali da će vam to omogućiti da sakrijete svoje poslednje viđenje, sliku profila i informacije o informacijama od kontakata po vašem izboru. Ova funkcija je sada konačno počela da se primenjuje sa najnovijim WhatsApp beta ažuriranjem i možete je isprobati ako ste deo WhatsApp beta programa.

Prema VABetaInfo, WhatsApp beta v2.21.23.14 za Android uvodi novu opciju vidljivosti za nekoliko korisnika. Da biste koristili ovu funkciju, prvo ćete morati da preuzmete najnovije izdanje iz Play prodavnice ili APK Mirror-a. Zatim uđete u podešavanja privatnosti i izaberete novu opciju „Moji kontakti osim…“ da biste dodali kontakte koje želite da blokirate. Opcija vidljivosti je dostupna za WhatsApp status, "Poslednji put viđen" i "About".

 

Ako ste propustili: WhatsApp uvodi funkciju za povezivanje uređaja bez potrebe za pametnim telefonom da biste bili na mreži

Jednom kada se omogući, izabrani kontakti neće moći da vide vaš WhatsApp status, poslednje viđenje i informacije o informacijama. Međutim, ako onemogućite Last Seen za kontakt, nećete moći da ga vidite ni na njegovom profilu. Ovo ograničenje nije primenljivo na informacije o statusu WhatsApp-a.

VABetaInfo napominje da je ova funkcija trenutno dostupna za ograničen broj beta testera, tako da možda nećete videti novu opciju vidljivosti čak ni sa najnovijim beta ažuriranjem. Ali pošto je već počeo da se primenjuje za neke testere, ne bi trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što ga WhatsApp predstavi većem broju korisnika.

WhatsApp je u poslednje vreme testirao nekoliko novih funkcija u pokušaju da zadrži korisnike. Mesindžer trenutno testira novu funkciju zajednice, novu integraciju za plaćanja, novi korisnički interfejs za kontakt informacije i još mnogo toga.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Stigle su specifikacije Oppo A55s sa Geekbench-a i drugih sertifikacija

Xiaomi će lansirati Redmi Note 11 seriju globalno u Q1 2022. sa Snapdragon čipovima

10504
10505
10506
10507
10508
10509