Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp vas pušta da pokažete svoja osećanja

06.05.2022 16:23 | 0 Software/Web
WhatsApp vas pušta da pokažete svoja osećanja

 

WhatsApp je definitivno jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenjivanje tekstualnih i glasovnih poruka na svetu koju koriste milijarde korisnike svakog dana. Međutim, i pored tolike popularnosti, ova aplikacija jednostavno korisnicima ne donosi sve funkcionalnosti koje omogućava konkurencija.

Na primer, Viber već neko duže vreme je svojim korisnicima omogućio da upotrebom emoji-ja pokažu svoja osećanja prema tekstualnim ili glasovnim porukama svojih prijatelja. Sada, takva funkcionalnost došla je i u WhatsApp, a sve to je svetu objavio ko drugi nego Mark Zakerberg. Kako je naveo na svom Twitter nalogu, "Reakcije unutar WhatsApp-a stižu danas".

Svi korisnici koji koriste najnoviju verziju aplikacije WhatsApp za iOS, Android, i Windows će od danas postepeno dobijati mogućnost da isprobaju ovu novu funkcionalnost. Ali, treba napomenuti da neće svi korisnici moći odmah da koriste emotikone, već da će biti potrebno neko vreme, možda čak i nedelju dana, da ova funkcionalnost dođe na uređaje svih korisnika širom sveta.FB.jpg

 

U ovom trenutku, aplikacija WhatsApp korisnicima nudi šest različitih emotikona koje mogu da koriste prilikom reagovanja na tekstualne ili glasovne poruke svojih prijatelja. To su znak odobravanja sa palcem na gore (thumbs up), iskazivanje ljubavi (crveno srce), lice uplakano suzama radosnicama, iznenađeno lice sa otvorenim ustima, plač, kao i sklopljene ruke koje neko koristi za "baci pet", a neko za molitvu ili iznerviranost.

Na kraju, kompanija WhatsApp naglasila je kako u budućnosti planira da uvede podršku za sve boje kože unutar svojih reakcija kao i za mnogo više emotikona. Kada će sve to postati dostupno ne znamo, jer sama kompanija nije dala nikakve datume.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Prve informacije za Google Pixel 7

NVIDIA kažnjena sa 5,5 miliona dolara zbog grafika za rudarenje

10504
10505
10506
10507
10508
10509