Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp vas može odjaviti sa povezanih uređaja kao deo bezbednosne ispravke

08.12.2021 12:55 | 0 Software/Web
WhatsApp vas može odjaviti sa povezanih uređaja kao deo bezbednosne ispravke

 

WhatsApp je nedavno predstavio podršku za više uređaja velikom delu svojih korisnika. Podrška za više uređaja je funkcija koju su mnogi korisnici WhatsApp-a tražili i konačno je široko dostupna. Međutim, još uvek ne možete da je koristite na dva različita pametna telefona. Ako ste koristili ovu funkciju i povezali ste više uređaja sa svojim WhatsApp nalogom, novo ažuriranje WhatsApp-a može vas automatski odjaviti sa povezanih uređaja.

Prema VABetaInfo-u, WhatsApp trenutno uvodi ažuriranje koje uključuje bezbednosnu ispravku za ispravnu sinhronizaciju vaših povezanih uređaja. Kao deo ovog ažuriranja, možda ćete biti odjavljeni sa svojih povezanih uređaja. Ažuriranje popravlja neke probleme u kojima razgovori na povezanim uređajima ponekad nisu bili pravilno sinhronizovani. Bilo je slučajeva da određeni razgovor nije ažuriran ni na jednom od povezanih uređaja, pa ako ste započeli razgovor na svom telefonu i želeli da ga nastavite na radnoj površini, ne biste mogli da vidite njegovu kompletnu verziju zbog problema sa sinhronizacijom.

 

whatsapplogout.jpg

 

Kao što smo već pomenutli, možda ćete biti odjavljeni sa povezanih uređaja nakon instaliranja ažuriranja. Ali možete se lako ponovo prijaviti na uređaj skeniranjem QR koda, baš kao što ste radili ranije. Ispravka je trenutno implementirana na beta verziji WhatsApp-a za Android, ali se veruje da se testira i na iOS verziji aplikacije.

Da biste znali da li ste odjavljeni, sve što treba da uradite je da otvorite WhatsApp na svom pametnom telefonu i odete na karticu povezanih uređaja. Ako vidite da se vaši povezani uređaji prikazuju normalno, to znači da niste odjavljeni i verovatno još uvek niste primili ažuriranje. Ako vidite poruku na vrhu ekrana koja kaže „Vaši uređaji su odjavljeni zbog neočekivanog problema“, moraćete ponovo da povežete svoje uređaje.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Ovaj nastavak popularne igre zahteva ogroman SSD prostor od čak 180 GB

Google je proglasio svoje najbolje ekstenzije za Chrome pregledač za 2021.

10504
10505
10506
10507
10508
10509